Kampagner

De Kanariske Øer har altid været et af de vigtigste rejsemål hos Golf Plaisir og her på siden vil vi samle alle vores kampagner, rabatter og andre informationer vedrørende vores rejser til de spanske solskinsøer. I øjeblikket kører kan du kvit og frit abestille eller ombooke din rejse til vores rejsemål på De Kanariske Øer, hvis du booker inden 21. december. Denne kampagne kan du kombinere med en ganske lukrativt rabat på Meloneras Golf, hvor du kan spare op til 1400,- DKK på alle afgange helt frem til april.

Kampagnepris til Meloneras, Gran Canaria

Meloneras Golf er et af vores mest populære rejsemål med en fantastisk golfbane på kanten af Atlanterhavet. Du kan vælge mellem to af øens allerbedste hoteller; Lopesan Baobab eller Lopesan Villa del Conde.

Spar op til 1400 DKK på din rejse til Meloneras! Tilbuddet gælder frem til 21. december.

 

Se tilbuddene her

fri afbestilling

Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse

For os er det vigtigt, at du trygt kan bestille og glæde dig til din golfrejse præcis som du plejer. Derfor lancerer vi nu vores “fri afbestilling”-kampagne , hvor du slipper for at bekymre dig om ændrede rejsevejledninger eller føle dig tvunget til at rejse, hvis du ikke ønsker det.

 

Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse