Lofoten Links

Lofoten Links

Golf på toppen af Norge!

Vi har glædet os til at kunne præsentere denne temarejse til Lofoten Links – en rejse til en af de mest unikke golfbaner i Skandinavien. På turen vil du få mulighed for at spille uforglemmelig golf på en helt unik golfbane og komme hjem med bagagen fuld af anderledes og spændende indtryk fra en fantastisk del af Skandinavien.

Nu har du chancen for at være med på denne unikke golftur til Lofoten – i det aller nordligste Norge. I de seneste år har det magiske landskab med de mægtige fjeldtoppe, tiltrukket en stadig voksende skare af turister, der er kommet hertil for at udforske dette helt unikke område. Nu hvor også den fantastiske Lofoten Golf Links er kommet til – er stedet virkelig en af det mest spændende nyheder indenfor nordisk golf, med en helt fantastisk beliggenheden direkte ud til Atlanterhavet!

Her er det muligt at spille golf på unikke Lofoten Links, ja en hel del, hvis man ønsker. Vi har fri golf og solen går meget sent ned på denne årstid. Med på rejsen følger dansk rejseleder fra Golf Plaisir, så du er i trygge hænder på hele rejsen!

Fakta

Rejseperiode 21. - 25. august 2023
Rejselængde 5 dage, 4 nætter
Fly Fly med SAS via Oslo ud og hjem
Bagage Kuffert og golfbag + håndbagage
Afrejsebyer København

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

Fly, København - Narvik via Oslo
Fly, Narvik - København via Oslo
Transport af kuffert og golfbag + håndbagage
Transfer lufthavn-hotel t/r
4 nætter på Lofoten i Links Lodges
Morgenmad
3 middage på Lofoten Lodges (ekskl. drikkevarer)
3 dages fri golf på Lofoten Links
Rejseleder

Vejret lige nu

weather-icon20.4℃

Lofoten Golf Links

Lofoten Golf Links ligger naturligvis på øen Lofoten med Atlanterhavet som nærmeste nabo. At spille linksgolf i dette landskab er en oplevelse udover det sædvanlige.

Banen åbnede første gang i 1998, men dengang havde banen kun 6 huller. I 2010 var 9 huller klar og i 2014 var det endelige værk færdigbygget, designet af Jeremy Turner. Banen fik lov til at gro til og åbnede derfor først den 1. juli 2015. Her er havet allestedsnærværende og kan nemt fjerne fokus med sin skønhed. Det fungerer som naturlige vandhazarder, ligesom sandstrandene er naturlige bunkers. Det er helt mageløst skønt og er uden sammenligning. I debutåret, 2015, var banen nomineret som en af de tre bedste, nye baner i verden. Foruden det lækre design og landskab, så har du også mulighed for at se både kaskelothvaler og havørne på runden.

Lofoten Links drives af Troon Golf, som er verdens største operatør af golfbaner og er et tegn på høj kvalitet og finish. Varmt velkommen til en magisk oplevelse – superlativerne rækker næsten ikke!

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Seaside links
Banefakta Par 71, 6092 5499 4804 4216
Faciliteter Driving Range, putting green, chipping green, trolleys/buggies, shop, restaurant
Banedesign Jeremy Turner (1998 og 2015)

Lofoten Link Lodges

De nybyggede Lofoten Links Lodges ligger med en flot panoramaudsigt over det Norske Hav og Hovsvika bare en kilometer fra banen.

Lodgerne har tre dobbeltværelser hver, alle med eget toilet og bad. Der findes et fælles køkken- og opholdsrum med et gigantisk vinduesparti, som vender ud mod havet. Man kan åbne dobbeltdørene ud til en stor træterrasse med bord og stole, som går næsten hele vejen rundt om huset. Her kan man sidde og slappe af mens solen går (næsten) ned. Selv soveværelserne har en altandør ud til en fælles terrasse, hvor man kan nyde morgen- eller aftensolen.

Lodgerne er baseret på egen forplejning, hvor der er rengøringsartikler og toiletpapir inkluderet. Derudover er der ikke ikke noget spiseligt eller drikkeligt på værelserne og der er ingen butikker i gåafstand. Det nærmeste er klubhuset, som ligger omkring en kilometer væk. Derfor anbefaler vi, at man har lidt småt og godt med selv, f.eks. te, kaffe, andre drikkevarer, snacks osv., hvis man skulle blive sulten eller tørstig udover de inkluderede måltider.

Hvis man er frisk på det, så anbefaler vi en tur ned til stranden for et herligt, opkvikkende dyb i vandet. Det er ikke ofte man støder på vand af denne kaliber og stranden er rigtig fin også. Der er en gangsti fra Lodgerne til et lille strandområde akkurat til venstre for den store strand ved campingen.

Transfer fra Lodgerne til klubhuset går på faste tider – men vil man gå, så tager det ca. 15 minutter og det er en hyggelig tur langs hestefolde og små bugter.

Fakta

Beliggenhed 1km fra klubhuset med havudsigt
Lodges 11 lodges med 3 soveværelser med eget toilet og bad, køkken,dagligstue og terrasse.
Faciliteter Fuld udstyret køkken, pejs, terrasse med havudsigt

Lofoten Links

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.