Hvordan arbejder vi hos Golf Plaisir

Nu skal du snart afsted på golfrejse og vores golfværter på destinationen ser frem til at møde dig. Golfværterne vil gøre deres til, at din golfrejse bliver så god som muligt. Det er derfor vigtigt, at du under din rejse retter henvendelse til dem, hvis der skulle ske noget uforudset under din rejse, eller hvis du oplever noget som undrer dig.

Du kommer til at træffe dem dagligt, tit på første tee eller i klubhuset, men de kan selvfølgelig ikke være mere end et sted ad gangen, så træffes de ikke lige der, hvor du er – så slå på tråden og læg en besked, så vender de tilbage. Du kan se deres kontaktinformationer på destinationshjemmesiden, som du har tilgang til via et link, når vi sender dine flybilletter.

Golfværterne er til for dig og de hjælper altid gerne med både stort og småt – så tøv endelig ikke med at række ud. Det er deres højeste ønske er, at du tager derfra igen med et kæmpe smil på læben!

Sådan kommunikerer vi:  Via destinationshjemmesiden, WhatsApp og opslagstavlen.

For at din golfrejse skal blive så god og behagelig som muligt, er det vigtigt, at du let kan holde dig opdateret under hele opholdet. Vi anvender først og fremmest tre forskellige kommunikationskanaler: destinationshjemmesiden, WhatsApp og opslagstavlen. Der ud over så er golfværten næsten altid på plads både ved morgenmaden og senere til middagen på hotellet  – samt på første tee hver golfdag eller i klubhuset.

1.   Destinationshjemmeside
Denne rejsemålsweb har umiddelbart erstattet den fysiske opslagstavle, som tidligere altid kunne ses i nærheden af hotelreceptionen. Opslagstavlen har vi selvfølgelig stadig, så hver gang du er i/ved receptionen,  kan du holde dig opdateret der også.

Du modtager link til destinationshjemmesiden sammen med dine flybilletter 10-14 dage før din rejse.

2.   WhatsApp
Al løbende information bliver lagt på WhatsApp – det gælder f.eks. startlister, eventuelle ændringer eller tips om aktiviteter eller begivenheder, som dukker op i løbet af ugen. Det er derfor vigtigt, at alle downloader WhatsApp på mobilen og tilmelder sig gruppen. Der er information længere nede om hvordan man gør, men vi hjælper selvfølgelig gerne, når I er ankommet til rejsemålet – det tager bare 2 minutter!

Du modtager link til WhatsApp 2 dage før din rejse – vi anbefaler, at du melder dig ind i gruppen tæt på afgang, så du ikke bliver en del af sidste uges gruppe.

3.   Opslagstavlen
I og med at det meste af informationen findes på destinationshjemmesiden eller i WhatsApp-gruppen, så anvendes opslagstavlen ved receptionen kun til tilmeldingslister til udflugter, turneringer og starttider. Derfor vil hjemrejseinfo, tjek ud, afgangstider med bussen til flyvepladsen samt ugens program ligge på WhatsApp.

WhatsApp

Instruktioner til dig som mangler WhatsApp på din mobil,

1. Søg ”WhatsApp” i mobilen
1.1  IPhone: App store
1.2  Android: Google Play store

2. Download appen WhatsApp
3. Klik på Åben når download er klar
4. Følg instruktionerne og læg dit mobilnummer ind, husk dit landenummer først: +45 Danmark
5. Når du er klar med dit mobilnummer får du en SMS med en kode.  Skriv koden ind fra sms’en
7. Nu er du klar og appen WhatsApp er nu installeret og klar.
8. Nu er du klar til at tilslutte dig WhatsApp gruppen.

Tilslut via QR-kode

Instruktioner til dig som vil læse QR-koden fra en anden mobil eller fra Velkomstbrevet.

1. Klik på ikonen WhatsApp
2. Klik på ikonen Kamera
2.1 I-Phone: Kamera ikonen findes længst nede på mobilens forside
2.2 Android: Kamera ikonen findes længst oppe til venstre på mobilens forside
3. Hold kameraet over QR-koden og lad mobilen aflæse automatisk, du skal måske holde mobilen nærmere eller længere fra mobilen for at finde den
4. Når mobilen har aflæst QR-koden finder den selv gruppen, det kan tage nogle sekunder.
5. Klik på knappen/texten som siger ”Tilslut mig till den her gruppe”.
6. Nu er du med i gruppen og ser information hvad du skal gør nu. Tilslut dig derfor så snart du kan, for at få al information du har brug for opholdet.
7. Husk, hvis det driller dig, så hjælper vores lokale personale gerne.

Rigtig god rejse med Golf Plaisir!