Fællesskabet på vores destinationer

Vores personale er grundstenen i vores koncept hvor vi har golfvært på destinationen. De er med til at sikre vores gæster en god golfoplevelse og sikre et godt socialt fællesskab på rejsen. Netop det sociale fællesskab er noget, som vi sætter rigtigt højt på vores golfrejser. Selvfølgelig kan voksne mennesker, som rejser til samme golf resort i en uge indgå i relationer med hinanden, men på vores golfrejser med golfvært, er det værtens ypperste opgave at hjælpe til med at disse relationer dannes og plejes.

Golf er i bund og grund et socialt spil, hvor der er masser af tid til at lære nye mennesker at kende mens man spiller og ikke mindst efter runden. Én af de ting som kan være vanskeligt, når man rejser til udlandet for at spille golf, er den usikkerhed man kan opleve, når ikke alle taler samme sprog eller har andre ”golfvaner” end os andre.

Hos Golf Plaisir ligger vi ikke skjul på, at vi er et skandinavisk golfrejsebureau og derfor vil du på vores rejser ofte møde andre skandinavere. Vi ligner heldigvis hinanden på mange punkter, men der kan selvfølgelig være sprogmæssige udfordringer, som golfværten gør sit ypperste for at være opmærksom på og afhjælpe misforståelser. Vores skandinaviske baggrund betyder, at du vil kunne blive sat sammen med andre skandinaviske golfspillere på golfbanen og til after-golf. Vores og golfværtens mission er at dette skal give et ekstra krydderi på turen og forhåbentlig masser af gode oplevelser og minder med hjem i kufferten.

Hvad skaber en naturlig gruppedynamik?

  • Faste ankomstdage – Ankommer man på samme dag, så skabes forudsætningerne for bedre at kunne identificere de andre i gruppen.
  • Faste starttider – Egen blok af starttider, hvor man blandes med de andre i gruppen og derved hurtigt får kendskab til hinanden.
  • Turneringer & udflugter – Selv dem som rejser i egne små grupper bidrager til fællesskabfølelsen, når man deltager i turneringer og udflugterne, som arrangeres på stedet..
  • Fællesmiddage – Et naturligt sted for at danne nye venskaber er ved middagsbordet, hvor mange nye bold-konstallationer bliver skabt over en hyggelig middag.
  • Golfværten – Ofte bliver vores golfvært navet i gruppen og den som med fingerspitzengefühl styrer gruppen, så alle føler sig med i fællesskabet.

Fællesskabet på en Golf Plaisir rejse

Fællesskab kan aldrig fremtvinges og alle har forskellige forventninger og krav til sin golfrejse. Der for er det også altid op til en selv, at vælge hvor aktiv man vil være i fællesskabet. Igennem 25 år har vi fået oparbejdet en helt speciel Golf Plaisir-ånd, hvor det er muligt at socialisere sig med gruppen i det behov i det omfang man selv har behov for. På vores destinationer med golfvært findes der en informationstavle med alle de vigtigste informationer som starttider, turneringer og udflugter. Dette kombineret med spontane møder efter golfrunden i klubhuset eller på hotellet, giver perfekte forudsætninger for fællesskab, uden det virker påtvunget.

Alt er en balancegang og vores golfværter har en vigtig rolle, når det gælder at skabe naturlige forudsætninger for en golfrejse ud over det sædvanlige. Service og omtanke er nøgleordene, men i den grad også tryghed, som kræves for at du virkelig kan slappe af og nyde din golfferie med Golf Plaisir.