Sana Sesimbra

Sana Sesimbra

Charmerende og autentisk golfferie på Atlanterhavets kyst

Blot tre kvarters kørsel syd for Lissabon finder du den charmerende fiskerby Sesimbra og det hyggelige hotel Sana Sesimbra. Hotellet ligger på strandpromenaden og Atlanterhavet og er perfekt til dig som ønsker en golfferie med fokus på idyl, autenticitet, afslapning og god golf. I byen finder du den ægte portugisiske atmosfære med små fiskerestauranter, lokale butikker og ikke mindst lokalt liv.

Foruden at du bor dejligt, så venter der også rigtigt fine golfoplevelser på de tre baner som indgår i vores Sesimbra-pakke. Riba Golf, Aroeira I & II og Quinta do Peru er noget af det bedste golf du finder i området syd for Lissabon.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand til golfbanenAroeira I & II 30km, Quinta do Peru 21km, Riba Golf 64km
Afstand lufthavnenLissabon Lufthavn, 47 km
Nærmeste bySesimbra, 0km
Baner i nærområdet5

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 795,-

7 nætter i delt dobbeltværelse
morgenmad
5 greenfees (2 x Quinta do Peru, 2 x Aroeira & 1 x Riba Golf)
fly
flyskat
transport af golfbag
lejebil

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon15.2℃

Aroeira Golf Course

Aroeira I & II er to meget fine skov- og parkbaner ca. 40 minutters kørsel fra Sana Sesimbra. Til trods for at banerne har lignende karaktertræk, så er det to vidt forskellige baner. Den ene bane er med et ældre design, mens den anden har et mere moderne layout.

 

Aroeira I

Aroeira I er en klassisk bane som åbnede i 1973. Den kendetegnes ved at være omgivet af masser af pinjetræer og ved ikke at have specielt mange bunkers eller vandhazarder. Men det til trods byder banen på masser af udfordringer og Europatouren har også lagt vejen forbi i forbindelse med Portuguese Open.

Aroeira II

Aroeira II er en betydelig mere moderne bane og ganske anderledes en Aroeira I. Her er greens store og hurtige, der findes fairwaybunkers, som får tankerne hen på det klassiske potbunkers, som man kender fra Skotland. Derudover har banen hele fem søer, som gør sit til at banen bliver udfordrende – specielt bag-ni.

Fakta

Antal huller 36 (2x18)
Banekarakter Skov- & parkbane
Banfakta Aroeira I Par 72, 6044 5740 5403 5186
Aroeira II Par 72, 6367 5903 5339 4805
HCP-grænse Herrer 28 , Damer 36
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Aroeira I, Frank Pennink (1973)
Aroeira II, Donald Steel (2000)

Quinta do Peru

Quinta do Peru ligger ca. 20 km fra Sana Sesimbra og er en fantastisk mesterskabsbane. Banen er anlagt i et skønt naturlandskab og de 18 huller byder på fine hurtige greens, som ofte er beskyttet af bunkers og strategisk placerede vandhazarder.

Banen kan bedst betegnes som en velplejet, amerikansk parkbane med masser af træer og vand i spil. Den spilles meget varieret og det betyder at du kan spille den igen og igen, og Quinta do Peru vil altid byde på nye vinkler og udfordringer. Derudover kræver banen altid 100 procents koncentration for at komme herfra med et godt resultat.

KLubhuset er hyggeligt og byder på en terrasse med udsigt til banen og hul 18.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6036 5645 5000 4703
HCP-grænse Herrer 28. Damer 36.
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter.
Banedesign Rocky Roquemore

Riba Golf

Riba Golf er ofte blevet beskrevet som Portugals Valderrama, hvilket gør den time lange køretur fra Sana Sesimbra det hele værd! Banedesigner Peter Townsend fik et smukt område med masser af kork- og egetræer stillet til sin rådighed og skabte en unik, forholdsvis lang golfbane med store greens. Riba Golf har blandt andet været brugt til first stage på Europa Tourens Tourskole, så standarden fejler bestemt ikke noget.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6456 6044 5483 5200
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter.
Banedesign Peter Townsend

Sana Sesimbra Hotel

Sana Sesimbra er et 4-stjernet hotel som ligger helt ned til strandpromenaden i den charmerende og hyggelige fiskerby, Sesimbra. Byen byder selvfølgelig på masser af små, hyggelige fiskerestauranter og en dejlig strand, som ligger lige ude foran hoteldøren.

Værelserne er fine og en stor del af dem har balkon, med udsigt til Atlanterhavet, og det er en forholdsvis billig investering at opgradere til havudsigt! Hotellet har en lækker roof-top pool, hvor der også er jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Heroppe fra er der en helt fantastisk udsigt over byen og ikke mindst vandet.

Sana Sesimbra Hotel er et godt valg for dig, som vil bo godt i en lille hyggelig ferieby i et afslappet tempo og kombinere det med golf og lokal gastronomi.

Fakta

BeliggenhedPå strandpromenaden i Sesimbra
Værelser100 stk alle med TV, aircondition, telefon, minibar og balkon
FaciliteterRestaurant, bar, pool, roof-top område, lille fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna
WifiJa, gratis på hotellet.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.