Book en golfweekend

Hvor og hvornår vil du rejse? Vi har nu gjort det lettere at sammensætte din næste golfrejse. Brug søgefeltet og søg blandt tusindvis af fly, hoteller og starttider på golfbaner rundt omkring i hele Europa.

Find hoteller og starttider!

Her er tips til gode hoteller med en eller flere gode golfbaner i nærheden – på nogle af de mest populære destinationer.


Seks spørgsmål til Robert Norberg, der er ansvarlig for flex-rejser på Golf Plaisir.

Hvad er en flex-rejse?

En flex-rejse er en golfrejse du selv har sammensat, ud fra dine egner ønsker på vores hjemmeside. Du rejser på egen hånd og bestemmer selv hvor du vil hen, hvor længe du vil være væk, hvor du vil bo og hvor meget golf du vil spille.

Hvordan bestiller man en flex-rejse?

Det er ikke sværere end at bestille en flyrejse eller et hotel online. Det vi har tilføjet, er muligheden for også at bestille starttider på hundredvis af forskellige golfbaner rundt omkring i Europa.

Du kan i dag vælge mellem at bestille fly+hotel+golf eller kun fly+hotel eller kun hotel+golf.

Hvorfor skal man bestille en flex-rejse?

Enkelhed, sikkerhed, valgfrihed og fleksibilitet. Du kan booke både fly, hotel og golf i eet system. Vores database er online med alle flyselskaber der flyver ud af Skandinavien og du trækker på Golfplaisirs mange aftaler på tusindvis af hoteller og golfbaner mange steder i Europa. Du rejser sikkert, da du samtidig er beskyttet af Rejsegarantifonden, da dette tæller som en pakkerejse – i modsætning til hvis du selv bestiller din rejse på mange forskellige sites. Endelig er du frit stillet til at booke præcis den rejse du ønsker – så bliver det ikke mere fleksibelt end det!

Hvem passer en flex-rejse til?

En flex-rejse er velegnet til dem, der selv foretrækker at sammensætte deres egen golfrejse. Det kan være en gruppe venner, der skal på en weekendtur til eksempelvis Spanien og gerne vil kombinere turen med et par golfrunder, et fællesskab – hvor ikke alle spiller golf, men nogle gerne vil presse noget golf ind eller til dem der gerne vil ned til varmere breddegrader, men ikke spiller golf hver dag. Mulighederne er mange.

Er det billigere eller dyrere end at bestille på andre måder?

Når du bestiller i flex-rejse bookingsystemet, så får du oplyst den aktuelle dagspris, hvor prisen på hoteller og fly kommer fra de samme udbydere, som for mange andre online bookingsider – hvilket betyder, at prisen altid vil være konkurrencedygtig. Når det kommer til golfen, så tilbyder vi altid de samme priser som golfklubben generelt tilbyder ved online bookinger – så også her, er du sikret den aktuelle dagspris!

Hvad er forskellen på flex-rejser og Golf Plaisirs almindelige rejser?

Vi ser det som et supplement til vores eksisterende tilbud og anser det som en god måde at udvider vores program på – både til eksisterende og nye kunder. Vores traditionelle rejser, indeholder som regel flere ting, end hvad en flex-rejse gør – såsom transfers, middage, heldagsgreenfees, matcher/udflugter, lokal service af en golfvært med mere – men hvis man ønsker at arrangere golfrejsen helt selv, så kan flex-rejser være en oplagt mulighed! Her rejser man altid på egen hånd og kan sammensætte rejsen, som man vil.

Det giver en frihed og fleksibilitet, som kan være interessant for mange, som selv har lyst og erfaring med at arrangere tingene selv.