La Cala Golf

La Cala Golf

54 huller i hjertet af Costa del Sol!

La Cala ligger i hjertet af Costa del Sol mellem Fuengirola og Marbella og er et komplet golf resort med tre 18-hullers baner og et glimrende hotel lige ved klubhuset. Foruden et par dejlige golfbaner, så byder hotellet på en fremragende Spa og dejlige udeområder, hvor man kan nyde den smukke natur.

La Cala Golf er et af de største golfresorts i Spanien og ligger smukt tilbagetrukket i de andalusiske bjerge ca. 20 min fra kysten og lidt under en times kørsel fra Malaga. Fra resortet er der en fantastisk udsigt over de tre golfbaner og bjergene danner et smukt bagtæppe.

Her kan man virkelig nyde en afslappende golfferie med rig mulighed for at dyrke andre former for sport som yoga, tennis, løb, fitness, squash mm. Derudover byder hotellet på et skønt spa-område, hvor du som Golf Plaisir gæst har gratis adgang – 3 gange under dit ophold.

Hotellet har desuden flere gode restauranter med et varieret udbud, så La Cala har alle forudsætninger for at man kan nyde sin golfferie i fulde drag.

Golfvært på La Cala

Når du rejser med Golf Plaisir, så vil du kunne opleve service af golfvært på stedet. Vores golfværter ved rigtig meget om ”deres rejsemål” og hjælper meget gerne med information om hotellet, golfbaner, starttider og hvad rejsemålet har at tilbyde udover golfen. Tøv ikke med at spørge dem!

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0 m
Afstand til lufthavnen 42 km
Nærmeste by Fuengirola, 18 km
Arrangementer Ugentlige matcher, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 12 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad og 6 middage inkl drikkevarer
3 gratis adgange til spa-anlægget - 3x90 min Hydrotherapy Circuit
5 heldagsgreenfee i delt buggy samt 1 spand gratis bolde på Driving Rangen
fly
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golf vært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

For ikke golfende medrejsende
Greenfee kan byttes til Spa behandling , hvor følgende behandlinger kan vælges:

La Cala ansigtsbehandling
Ryg- og nakkemassage
Exprexx massage

Vejret lige nu

weather-icon23.1℃

La Cala Golf

Campo America

De fleste af hullerne på Campo America har en sikker side i form af en bakke og en farlig side i form af en ravine.  Så det kan det betale sig, at sigte lidt mod semi-roughen, for bolden kommer som oftest ind mod fairway igen. De første tre huller på er ganske tilforladelige og giver som oftest en ret fin start på runden og allerede på første tee får du en fornemmelse af layoutet på Campo America. Et kort par 5 hul med hævet teested, fin udsigt og en ganske bred fairway at sigte imod. Herefter følger to relative korte par 4 huller. Et af favorithullerne er hul 16. Et kort par 3 hul, hvor du står højt hævet over green, som kun er beskyttet af en lille sø. Selv med en nem pindplacering, kan dette hul være ganske kompliceret.

 

Campo Asia

Asia er den korteste og teknisk mest krævende af de tre baner på La Cala. Første hul starter ved det hyggelige klubhus og man fornemmer straks, at retning er vigtigere end længde, hvilket næsten gør sig gældende på alle de resterende huller. Så det kan ofte betale sig, at anlægge en lidt mere defensiv strategi fra teestedet, hvilket også en del af de smalle huller indbyder til. Både hul 9 og hul 18 spilles op mod klubhuset og er to af banens bedste huller. Greenen på hul 18 ligger lige foran klubhusets terrasse, så du kan forvente publikum til dit sidste put.

 

Campo Europa

La Cala Golfs nyeste bane, Campo Europa, kan bedst beskrives som en kombination af de to andre baner. Europa spilles lidt mere åben med mere fairway at sigte efter og flere muligheder for at slå fuld driver fra tee. Desuden er flere af teestederne hævede over fairway, hvilket giver et godt overblik over de forskellige spilmuligheder. Gennem anlægget løber floden Ojén, som man krydser flere gange. Bl.a. på hul 2, hvor man spiller zig zag hen over vandet. En anden ting, som kendetegner Campo Europa er antallet af korte huller og specielt par 4 hullerne, hvor det længste måler 356 meter fra gul tee.

Fakta

Antal huller 45
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Campo America Par 72,  59775578 4977 4605
Campo Asia Par 72,  59255412 4751 4467
Campo Europa Par 72,  60145705 4829 4556
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtte.

La Cala Resort

La Cala er et dejligt 4-stjernet hotel i klassisk spansk stil, som ånder af fred og idyl. Hotellet ligger smukt i det andalusiske bagland med klubhuset som nærmeste nabo og en fantastisk udsigt til golfbanerne fra de fleste af de 107 værelser. Netop den andalusiske stemning går igen på hotellet, både i lobbyen, i restauranterne og på værelserne.

Værelserne er fordelt på tre etager, som alle enten har balkon eller terrasse og bygget i en hyggelig andalusisk hacienda stil med en gårdhave, som fungerer som hotellets hjerte.

På hotellet findes der en større SPA-afdeling, som Golf Plaisirs gæster, har adgang til. Her finder man desuden sauna, hammam, jacuzzi, inden- og udendøres pool – perfekt efter en dag på golfbanen.

Om aftenen er baren i lobbyen ofte det sociale samlingspunkt, både inden og efter middagen.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved golfbanen
Værelser 107 st. Alle værelser med AC, safe, minibar mm.
Faciliteter Restauranter, barer, udendørs swimmingpool, spa, gym mm.
Wifi På hotellet findes der trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

La Cala Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.