Golf i Andalusien

Andalusien er Spaniens næststørste region og den absolut største, når det gælder golf. Regionen tæller over 100 golfbaner, som strækker sig fra Almeria i øst til den portugisiske grænse i vest. Det mest populære er Costa del Sol, hvor golfbanerne ligger som perler på en snor fra Malaga og vestover. Området kaldes i folkemunde Costa del Golf og tæller bl.a. områder som Marbella og Sotogrande.

Costa de la Luz (Lysets Kyst) strækker sig fra Gibraltar-klippen til Huelva og grænsen til Portugal. Her finder man, foruden en række gode golfbaner som Costa Ballena, Montecastillo og El Rompido, bl.a. sherrybyen Jerez og den verdensberømte skinke, Pata Negra. Bevæger man sig øst for Malaga er det lidt mere begrænset med golfbaner, men længst øst finder man Almerimar Golf, som i mange år har været en favorit blandt danske golfspillere. Foruden et fantastisk udbud af golfbaner, så er området også rigt på kulturarv f som Alhambra Paladset i Granada og moskeen i Cordoba for blot at nævne et par stykker. Derudover findes også en helt unik og barsk natur, med både grønne og golde områder med et rigt dyreliv.

Montecastillo, Costa de la Luz

Montecastillo Golf ligger midt i sherryens land og lige udenfor byen Jerez. Det er en afde klassiske spanske golfdestinationer. Her bor du på et skønt 5-stjernet hotel, som er med til at danne rammerne om den perfekte golfferie.

Læs mere om Montecastillo

 

Quiz Andalusien

Hvor meget kender du til golf og kultur i Andalusien? Test din viden her og send gerne linket videre og test dine venners viden.

Til Quiz

Costa Ballena, Costa de la Luz

Costa Ballena har alt hvad der skal til for en vellykket golfferie med sin belligenhed ved den spanske Atlanterhavskyst syd for Cadiz. Et golfparadis for både nybegynderen og den øvede.

Læs mere om Costa Ballena

 

Almerimar, Costa del Sol

Almerimar Golf har været på de skandinaviske ”golferes” feriekort i mere end 30 år. Spaniens bedste klima og afslappende atmosfære har lokket tusindvis af golfere, i jagten på den optimale golfdestination.

Læs mere om Almerimar

 

La Cala, Costa del Sol

La Cala ligger i hjertet af Costa del Sol mellem Fuengirola og Marbella og er et komplet golf resort med tre 18-hullers baner og et glimrende hotel lige ved klubhuset.

Læs mere om La Cala

 

El Rompido, Costa de la Luz

El Rompido i den vestlige del af Andalusien, kun 30 minutter fra den portugisiske grænse er et dejligt 36- hullers anlæg – smukt placeret i den urørte natur.

Læs mere om El Rompido

 

Nuevo Portil, Costa de la Luz

Nuevo Portil Golf er vores lille golfparadis på Costa de la Luz i den sydvestlige del af Spanien. Her får du fuld valuta for pengene med førsteklasses indkvartering , semi all-inclusive og fri golf.

Læs mere om Nuevo Portil

 

Rio Real, Costa del Sol

Rio Real Golf ligger i udkanten af Marbella og byder på et hyggeligt lille boutique hotel med 30 værelser og en skøn 18-hullers golfbane. Når du bor på Rio Real vil du hurtigt få følelsen af at være hjemme og der hersker en helt speciel ro på stedet.

Læs mere om Rio Real