Montecastillo
- Tilbage i vores forårsprogram 2023!

Montecastillo Golf

Golf i sherryens land

Montecastillo Golf ligger midt i sherryens land og lige udenfor byen Jerez. Det er en afde klassiske spanske golfdestinationer, som tidligere har figureret på Europatouren. Her bor du på et skønt 5-stjernet hotel, som er med til at danne rammerne om den perfekte golfferie.

Montecastillo Golf ligger blot 7 km fra byen Jerez og midt i det såkaldte Sherry distrikt. Et besøg til nogle af sherry bodegaerne er nok anset for et must. Vidste I i øvrigt, at det hedder sherry på grund af at de englændere, der var med under fremstillingen ikke kunne udtale Jerez så i stedet gav drikken navnet sherry..

Byen har en gammel bykerne, som byder på hyggelige restauranter, caféer og shopping. Er man hesteinteresseret, så er man tæt på paradis. De andalusiske heste er kendte for deres evner inden for dressur og et besøg på den kongelige hestedressurskole er virkelig en oplevelse.

På en golfferie til Montecastillo er der god mulighed for, at udforske området og opleve den skønne andalusiske stemning. Vi anbefaler et besøg til den hyggelige by Arcos de la Frontera, som ligger 20 minutters kørsel fra hotellet.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Afstand golf0 m
Afstand lufthavnMalaga Airport, 220 km
Afstand Jerez10 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad og 6 middage
5 heldagsgreenfee
fly
billeje
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon13.2℃

Montecastillo Golf Club

Montecastillo Golf Club har været vært for Volvo Masters hele fem gange(1997-2001) og man mærker stadigvæk, at det er en golfbane med en speciel aura over sig. Allerede på første tee breder fairways sig for ens fødder og man indser hurtigt, at man står over for en sand mesterskabsbane. Desginet står Jack Nicklaus bag og han har flere gange sagt, at han regner det for en af hans bedre baner. Det er svært at være uenig i. De 18 huller ligger for foden af hotellet og layotet er en god variation af spektakulære huller og klassiske parkbane huller.

Kvaliteten på Montecastillo er højere end gennemsnittet i området. Fairways er ondulerede og der findes en del vandhazarder på banen, som man helst skal undgå. De store greens indbyder til en del krævende puts, ligesom det skal være.

Signaturhullet er helt klar hul 18, hvor du fra teestedet har et flot view udover området, hotellet og det imponerende klubhus.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6424 6043 5554 5230
Drivingrange Ja, udslag fra græs.
Banedesign Jack Nicklaus

Barcelo Montecastillo Golf

Barcelo Montecastillo er et golfhotel af rigtig høj kvalitet beliggende lige ved golfbanen. Det 5-stjernede hotel gennemgik en stor ansigtsløftning i 2013 og fremstår i dag mere moderne end tidligere. Hotellet matcher nu endnu bedre det imponerende klubhus, El Castillo, som ligger ved hotellet.

Værelserne er moderne og i lyse farver og det er muligt at opgradere til værelser med balkon. Hotellet er ikke så stort og har kun 124 værelser, hvilket skaber en hyggelig og familiær atmosfære. På hotellet findes en rigtig hyggelig restaurant, som byder på lokale lækkerier og mad af et internationalt snit. Desuden findes der en Spa-afdeling, hvor man kan slappe af efter en hård dag på golfbanen.

På Montecastillo bor man tæt på den hyggelige Jerez de la Frontera, som har aner tilbage til mauernes tid og et besøg i byen kan varmt anbefales. Her kan man nyde spanske tapas og kølig sommervin på byens mange restauranter og små barer. Derudover kan vi også anbefale, at besøge en af de mange sherry-bodegaer, som findes i området. Vi er jo trods alt midt i sherryens vugge!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen på Montecastillo
Værelser124 st. Alla værelser med AC, safetybox, minibar, hårtørrer, mm.
FaciliteterUdendørspool, spa, restauranter och barer.
WifiJa, gratis wifi på hotellet.

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.