Her & Nu tilbud!

Lige nu kan du få både billige flysæder og komplette golfrejser med rabat. Men du skal skynde dig – for der er begrænsede pladser.

Spar 1.000,- til Villaitana

Gode flyforbindelser og kort transporttid, gør et ophold på Villaitana Golf i Alicante helt perfekt – du er fremme på Melia Villaitana resort på under 30 minutter. Du har adgang til to strålende Jack Nicklaus-designede golfbaner lige ved hotellet og bare nogle kilometer væk, ligger Benidorm, med en dejlig strandpromenade med utallige restauranter, masser af shoppingmuligheder og et pulserende natteliv, hvis du stadig har energi til mere efter 18 huller!

Her får du virkelig meget for pengene!

Læs mere om Villaitana

Spar 1.000,- til Costa Navarino

Costa Navarino har længe været kendt som et af Europas allerbedste golfresorts og anlægget er nu om muligt blevet endnu bedre, da der indenfor de seneste år er indviet yderligere to topklasse golfbaner. Hvis du har besøgt Costa Navarino før, er der nu en god grund til at vende tilbage. For de af jer, der ikke tidligere har besøgt denne golfperle, så garanterer vi, at der venter en golfoplevelse ud over det sædvanlige og alle kan  drage fordel af 1.000,- i kampagnerabat fra København – rabatten gælder kun ved nye bookinger i foråret 2023 og fortsætter indtil videre.

Bemærk dog at nogle afgange allerede kan være fuldt bookede.

Book din rejse her

Nedsatte priser på rejser

Du finder alle vores nedsatte rejser via linket nedenfor. Hvis du er hurtig og fleksibel med hvornår og hvor din golfrejse går hen, så kan du komme afsted på golf til en meget favorabel pris! De fleste af de nedsatte rejser afgår i den nærmeste fremtid, men du kan også finde rejser med afrejsedato om et par måneder. Tilbuddene bliver løbende opdateret, så hold øje med siden og find din næste golfrejse til en skarp pris!

Se alle nedsatte priser

Billige flysæder

Har du lyst til at rejse, men allerede har overnatning og golf booket i Europa – så har vi alligevel et godt flytilbud til dig! Du har nemlig muligheden for købe vores forudbestilte flysæder hos SAS og Norwegian til Alicante, Malaga eller Faro til en meget attraktiv pris.

Men det er først til mølle – så du skal ikke vente for længe!

Se alle billige flysæder