Enkeltværelse

For solorejsende giver eget værelse mulighed for at nyde lidt alenetid og slappe af - uden at blive forstyrret. Det er et sted, hvor du kan være dig selv og lade op efter en dejlig dag med golf og mange gode oplevelser. Socialt fællesskab er for det meste meget rart, men når man rejser alene, kan det nogen gange være lidt stressende ikke at ha' mulighed for at lukke døren og man vil gerne kunne snorke i fred, uden at skulle lytte til kommentarer om det dagen efter. Tænk hvis der var en løsning på det!

Her lister vi vores destinationer og hoteller, hvor vi tilbyder enkeltværelser næsten uden tillæg overhovedet.

SPANIEN, TENERIFE, BUENAVISTA

Melia Hacienda del Conde Hotel

Enkeltværelser for kun en krone med afgang:
29/10-5/11 og 31/3-7/4

Melia Hacienda del Conde Hotel, er et meget fint luksushotel, med udsigt over golfbanen og havet. Hotellet ligger ved hul 3, hvilket er det højeste punkt på golfbanen, kun nogle få minutters gang fra klubhuset.

 

Læs om vores rejser til Buenavista

 

TUNESIEN, HAMMAMET, CITRUS GOLF

Sindbad Hotel

Enkeltværelser for kun en krone i løbet af
efteråret og foråret 2024

Sindbad er et 5-stjernet strandhotel, der er ekstremt populært. Dette privatejede hotel er relativt lille og tilhører ikke nogen international hotelkæde. At ejeren Phillippe er halvt svensk og halvt tuneser er en garanti for, at de både har forståelse for og viden om de krav og forventninger, som nordiske gæster har.

 

Læs om vores rejser til Citrus Golf

 

TUNESIEN, HAMMAMET, CITRUS GOLF

Hotel Sentido Phenicia

Enkeltværelse til kun en krone i november

Phoenicia er et klassisk 4-stjernet strandhotel og hele hotelområdet føles ret stort og rummeligt – helt parkagtigt. De har en stor opvarmet pool, hvor halvdelen af poolen er indendørs og den anden halvdel udendørs. Når du kommer ind gennem hotellets indgang, er du i hovedbygningen, hvor du finder de fleste værelser og også faciliteterne

 

Læs om vores rejser til Citrus Golf

 

SPANIEN, COSTA DE LA LUZ, FAIRPLAY

Fairplay Golf & Spa Resort

Enkeltværelse til kun én krone 18-25 november

Både hotellet og golfbanen gennemgik en større renovering for en del år siden og når du kommer ind gennem hotellets indgang, bliver du mødt af en stor, luftig reception. Det føles varmt og indbydende med sine panoramavinduer med udsigt over La Janda-dalen, som har noget så unikt som enorme rismarker. På etagen under receptionen er et stort spa-område, hvor du også kan nyde den fantastiske udsigt.

 

Læs om vores rejser til Fairplay