Rejs mere bekvemt med SAS Plus!

Vi ved, at det er det er de små detaljer, som gør den ekstra fordel. Derfor tilbyder vi altid SAS Plus på vores ugerejser, hvor vi har forudbookede pladser på SAS-fly.

Med Golf Plaisirs SAS Plus så begynder din rejse allerede i lufthavnen. Du slipper for at stå i kø i sikkerhedskontrollen, da du har adgang til Fast Track. Du har ligeledes adgang til SAS og Star Alliance lounges, hvor du kan slappe af i ro og fred og nyde drikkevarer, snacks, med mere, mens du venter på din afgangstid. På flyet får du serveret et let måltid og drikkevarer uden omkostninger.

SAS tilbyder som det første nordiske flyselskab gratis højhastighed internet på de fleste af afgangene, hvilket du som SAS Plus kunde har gratis adgang til. Derudover får du flere Eurobonus-point end med SAS Plus end med en normal SAS Go-billet.

Vi er opmærksomme på, at det er det er de små detaljer, som gør den ekstra fordel. Derfor tilbyder vi altid SAS Plus på vores ugerejser, hvor vi har forudbookede pladser på SAS-fly. Er pladserne udsolgt eller ønsker du at rejse på andre tidspunkter, så indgår SAS Plus ikke.

Vi er rigtigt glade for at kunne inkludere SAS PLUS på din rejse. Den eneste vigtige forskel fra en normal SAS Plus-billet, er at du ikke har mulighed for at ombooke din rejse kvit og frit.

Vi ser frem til, at kunne give dig lidt ekstra på din golfrejse.

 

Her rejser vi til med SAS PLUS: