Buenavista

Buenavista Golf

Pebble Beach-fornemmelse

Buenavista Golf er stedet på Tenerife, som man gerne vender tilbage til. Det er en unik golfbane, langt væk fra turistmasserne, stress og jag, der hvor øen er smukkest.

Buenavista Golf ligger på den nordlige del af Tenerife, hvor øen er allermest frodig og frugtbar. Området er kendt for sine flotte klipper og små strande med sort lava sand. Kysterne er spækket med billedskønne byer og bjerge, som strækker sig ned til havet, som for eksempel ved Los Gigantes. Det er en anderledes og mindre besøgt del af Tenerife.

Denne vældigt populære golfbane, ligger smukt på en skrænt ned til det mægtige Atlanterhav og er anlagt i et område, hvor der tidligere lå en bananplantage. Banen regnes for en ef de smukkeste beliggende golfbaner på Tenerife og det skyldes især den imponerende udsigt til Atlanterhavets brusende hav.

Lige så imponerende som golfbanen er, lige så smukt bor man på Melia Hacienda del Conde. Det 5-stjernede hotel ligger lige ved golfbanen og er et Adults Only hotel. Det tilbyder alt hvad hjertet kan begære af luksus og har ligesom golfbanen en fremragende udsigt ud over Atlanterhavet.

Golfvært på Buenavista Golf

Når du rejser til Buenavista med Golf Plaisir, så vil du kunne opleve service af golfvært på stedet. Vores golfværter ved også rigtig meget om ”deres rejsemål” og hjælper meget gerne med information om hoteller, golfbaner, starttider og hvad rejsemålet har at tilbyde udover golfen. Tøv ikke med at spørge dem!

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 0 m
Afstand til lufthavn Tenerife Sur Airport 70 km
Afstand til Puerto de la Cruz 30 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 13 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 6 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
Transport af kuffert og golfbag
Lufthavnstransfer
Service af egen skandinavisk golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon25.7℃

Buenavista Golf

Buenavista Golf ligger på et sted, hvor ingen andre end det spanske golfikon Severiano Ballesteros, kunne finde på, at bygge en golfbane. Buenavista er, hvis man skal forsøge at lave en sammenligning, næsten som Pebble Beach i Californien, dog uden køer og skyhøj greenfee. Severiano Ballesteros har skabt en golfbane i uhørt dramatisk natur, vi tøver ikke med at kalde denne bane for unik. Det er svært, ikke at blive berørt. For dem, som har været her før, og har set bølgerne fra Atlanten slå ind over klipperne ved kanten af 10. green, lige bag den klassisk S-formede Ballesteros bunker ville sige, at dette er banens signaturhul. Mens andre holder på hul 15, som er et 185 meter langt par 3 hul. Hvis du slår bolden lidt for langt over greenen, ender den direkte i  Atlanterhavet.

Som I måske fornemmer, er Buenavista en golfbane, hvor udsigterne og omgivelserne er helt fantastiske. Banen ligger med afslutning ned mod havet, og foran har du det mægtige hav og de majestætiske Tenobjerge i baggrunden. Buenavista har seks par 5, seks par 4 og seks par 3 huller. Med andre ord, er der noget for alle kategorier af spillere. Men hold dig på fairway! Flere af hullerne omkranses af lava og kaktus. Andre huller ligger direkte ud til det skummende hav.

 

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet park/seaside
Banefakta Par 72, 6019 5747 5311 4932
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs og måtte.
Banedesign Severiano Ballesteros

Melia Hacienda del Conde Hotel

Melia Hacienda del Conde Hotel, er et meget fint luksushotel, med udsigt over golfbanen og havet. Hotellet ligger ved hul 3, hvilket er det højeste punkt på golfbanen, kun nogle få minutters gang fra klubhuset. Melia Hacienda del Conde Hotel er et virkeligt tophotel, og vi er sikre på, at du vil trives her. Det er bygget i traditionel spansk stil, og præges af varme og høj kvalitet. Arkitekten bag hotellet, har med forskellige terrasser og bygninger, skabt et hotel, der minder om en mindre by. Hotellet er ikke så stort, kun 117 værelser. Værelserne er veludstyrede og cirka 40 kvadratmeter store. På alle værelser er der walk-in garderober, som skaber en følelse af luksus, og er desuden vældigt praktiske.

Foruden buffet- og a la carte restaurant, er der to udendørs swimming pools og et ”mammut-spa” på 2.500 kvadratmeter, som virkelig er en favorit blandt vores gæster. Hotellet henvender sig til det voksne publikum, og aldersgrænsen er 16 år. Dette påskønnes af de fleste gæster, da det skaber et roligere og lavere lydniveau i både restaurant og poolområder. På Melia Hacienda del Conde Hotel tilbyder vi fantastisk overnatning, ved den utroligt smukke og dramatiske Atlanterhavskyst.

 

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Ved banen, ca. 500 m fra klubhuset, transport indgår.
Antal værelser 117 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Indendørs swimmingpool, udendørs swimmingpool (ikke opvarmet), spa, restauranter, bar mm.
Wifi På hotellet og i klubhuset finder trådløs internetopkobling, uden ekstra omkostninger.
Øvrigt Hotellet er et hotel kun for voksne, der byder gæster fra 16 år velkommen.. Der er mulighed for, at opgradere værelset til en Junior Suite Golf View med udsigt over golfbanen.

Buenavista Golf Club

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.