Villaitana Golf

Villaitana Golf

36 hullers Nicklaus design

Gode flyforbindelser og kort transporttid, gør et ophold på Villaitana Golf helt perfekt. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designede golfbaner lige ved hotellet, og bare nogle minutter til nattelivet i Benidorm.

Villaitana Golf er efter vores mening et af  Costa Blanca’s mest moderne og bedste golfresorts. Gode flyforbindelser direkte til Alicante og derefter kort transport mod nord langs med kysten, får dig frem i løbet af ingen tid. Lige inden man ankommer, skimtes Benidorms skyline, næsten som Dubai.

Her i det behagelige golfklima på Costa Blanca ligger golfresortet Villaitana Golf, med alt hvad man kan forvente sig af et 4 stjernet hotel. Hele anlægget har den charmerende atmosfære af en middelhavsby, med smalle gader, torve, restauranter og barer. Udenfor døren ligger desuden en af kystens bedste golfbaner –  tegnet af selveste Jack Nicklaus. Nogle kilometer væk, ligger Benidorm, med en dejlig strandpromenade, med utallige restauranter, masser af shoppingmuligheder og et pulserende natteliv.

 

Fakta

Golfvært Ja
Afstand golfbane 300 m
Afstand lufthavn Alicante Airport, 50 km
Arrangementer Matcher, udflugter m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 x morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfees
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29.7℃

Villaitana Golf

De to 18 hullers baner er sjove, spændende og interessante at spille, Jack Nicklaus er virkelig lykkedes med hans design. Meterskabsbanen hedder Campo Levante, og den lidt kortere og mere tricky bane, Campo Poniente.

Campo Levante passer til alle typer spillere. Dem med lidt højere handicap, bliver glade for banens brede fairways, middel handicapperen trickes af udfordringerne, og de dygtige spillere må forberede sig på, at den slet ikke er så let som den ser ud. Banen holder hele vejen en høj kvalitet, og er veldesignet. Hul 10 er rangeret som det sværeste hul, og er et rigtigt godt par 4 hul. Greenen beskyttes af en dam, som gør indspillet til en prøvelse, selv for dem som føler sig sikre på sine jernslag. Banen er relativt let at gå, men har let bølgede fairways, strategiske bunkere og en fantastisk udsigt over Benidorms skyline og Middelhavet.

Campo Poniente er en kort bane, med par 62. Lad dig dog ikke narre af, at den er kort. Der er vanskeligheder, og ganske store højdeforskelle gør valget af køller svært. På sjove Campo Poniente har du som slår lidt længere, mulighed for, at nå nogle af par 4-hullerne fra tee, i hvert tilfælde hvis der er medvind. Der er en del slag at vinde, hvis man chancer lidt, men det kan også koste en hel del. De øvrige huller på Poniente, kræver en stor portion spillestrategi, for at bolden ikke skal havne i nogle af de mange bunkere. Der er flere smukke og udfordrende par 3 huller, med en længde på ca. 120 meter. Poniente starter fra driving rangen, og i et lidt mere kuperet terræn, ovenfor hotellet og der indgår buggy, når man spiller på Poniente.

Klubhuset ligger centralt, en lille gåtur fra hotellet. Her er en generøs udeservering, hvor man kan nyde det efter runden, med en fantastisk udsigt over banen og Benidorm. Driving range, chipping- og puttinggreen ligger i tilknytning til klubhuset.

Banerne på Villaitana komplementerer hinanden godt og anlægget som helhed, gør det svært ikke at trives på Villaitana.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Parkbane
Banefakta Campo Levante, Par 72 6576 6222 5777 5201 4687
Campo Poniente, Par 62 3674 3288 2860 2559
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs.
Banedesign Jack Nicklaus Design

Melia Villaitana Resort

Melia Villaitana er fantastisk godt. De spanske arkitekter Andres og Juan Carlos Piñeiro har taget udgangspunkt i områdets traditionelle bygninger, og har skabt en lille karakteristisk landsby med kirken midt i byen. Overfor kirken ligger det store pizzeria, med flere restauranter og udeservering. Anlægget har to hoteller, og vi bor på det 4 stjernede Melia Villaitana, som ligger et stenkast fra det 5 stjernede The Level Melia Villaitana. Selvom alle bygninger er kopier, så er der skabt en hyggelig atmosfære, og man føler med det samme, at man vil trives her på Villaitana. Alt ligger meget koncentreret, hvilket skaber både harmoni og en fornemmelse af velorganiseret luksus. Værelserne holder en god 4 stjernet standard, og er 28 kvadratmeter, hvilket er hverken lille eller stort. Standardmæssigt findes det meste, og vi har gratis wifi på værelserne, og dele af hotelområdet.

Der er to store poolområder, hvoraf det ene har en kunstig strand og flere områder, hvor man i ro og mag kan ligge og nyde solen. Spa og gym ligger i en separat bygning, mellem hotellet og golfbanerne. Villaitana har flere restauranter, men ikke alle er åbne samtidigt, og nogle udendørsrestauranter er kun åbne om sommeren. Udbuddet af restauranter er dog enormt i Benidorm, som på det seneste har fået en lille ansigtsløftning, og ligger bare nogle minutter væk, med taxa. På Villaitana findes alle de faciliteter som behøves, for et vellykket besøg og lidt til – Kom og oplev det selv!

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved golfbanen, nogle kilometer fra Benidorm.
Værelser 238. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørs swimmingpool, spa, restauranter og barer.
Wifi På hotellet findes trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

Benidorm Wellness Hotel Meliá Villaitana

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.