Santo da Serra

Santo da Serra

Fantastisk golf på Madeira!

Golf på Madeira har længe været populært. Denne grønne og utrolig smukke ø, et stykke ude i Atlanterhavet, har lokket mange turister til for at udforske den dramatiske natur og nyde det behagelige klima året rundt! Du finder to golfbaner på Madeira - Santo da Serra og Palheiro. Santo da Serra tilbyder 27 huller og banen har flere gange været vært for Europatouren.

Der er smukt på Madeira. Landskabet er grønt og dramatisk – ren balsam for sjælen. I hovedstaden Funchal findes der masser af restauranter, shopping-muligheder og seværdigheder. Tager man lidt væk fra Funchal er tempoet noget lavere og naturen får lov til at udfolde sin skønhed.

Ca. 20 km øst for Funchal ligger den pittoreske Santa Cruz, hvor Golf Plaisirs hotel ligger. En perfekt placering tæt på øens lufthavn og kun 10 minutter til Santo da Serra. Hotellet er rigtigt hyggeligt, godt til prisen og ligger med udsigt til Atlanterhavets blå bølger.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand til golfbane 6 km
Afstand til lufthavnen 2 km
Baner på Madeira 2
Nærmeste by Funchal, 18 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 11 495,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon27.3℃

Santo da Serra Golf

Santo da Serra Golf er uden tvivl Madeiras bedste golfbane og et komplet 27-hullers anlæg. Banen har ved flere lejligheder lagt fairways og greens til Madeira Open på Europatouren og den holder absolut niveau. Det er Robert Trent Jones Jr. som har skapt de 27 huller i perfekt parkbane layout og med en fantastisk udsigt udover Machico-bugten.

Santo da Serra er opdelt i tre sløjfer og under opholdet, bliver der skiftet lidt rundt mellem dem, så du får mulighed for at spille en varieret golfbane af allerhøjeste klasse. Banen er ikke alt for lang, men der kræves en knivskarp præcision ved indspil og greens byder også op til dans.

Banen ligger højt hævet over havet med en fantastisk udsigt fra klubhuset, hvor alle sløjfer starter fra. Den gule sløjfe er relativt flad, mens de røde og blå sløjfer har pæne niveauforskelle og de sidste to huller op imod klubhuset kan mærkes i benene. Man kunne vælge flere signaturhuller på Santo da Serra Golf, men både hul 3 og 4 på den røde sløjfe har så fine udsigter, at det er svært at holde koncentrationen på golfspillet.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Desertas, par 36 3105 2863 2534 2286
Machico, par 36 3136 2890 2613 2424
Serras, par 36 2920 2743 2506 2213
Hcp-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra måtter og græs
Designer Robert Trent Jones Jr.

Vila Galé Santa Cruz

Vila Galé Santa Cruz er et 4-stjernet hotel lige ved vandet og tæt på den lille by, Santa Cruz og kun 10 minutter fra Santo da Serra Golf. Hotellets beliggenhed gør det muligt både at nyde bølgernes skvulpen med en gåtur langs stranden eller måske i den dejlige by Santa Cruz.

Hotellet er stort nok til at udbyde de faciliteter, som man kan forvente sig af et hotel af den størrelse, men samtidigt også leveringsdygtig i personlig og hyggelig service. Her findes to restauranter og en udendørspool med udsigt til havet. Værelserne er moderne indrettet og de fleste har udsigt mod poolen og Atlanterhavet. Det er let at trives på Vila Galé Santa Cruz – en afslappet atmosfære og ro er det du finder, når du vælger Madeira til din golfferie.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Ved havet i Santa Cruz, 10 min fra golfbanen.
Værelser 262. Alle værelser har telefon, TV, minibar, safe, AC og balkon.
Rumkategorier Opgrader til havudsigt mod ekstra gebyr. På forespørgsel.
Faciliteter Udendørs- og indendørs pool, restauranter, barer mm.
Wifi På hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.