Polen

Golfrejser til Polen er forholdsvis nyt for mange danske golfspillere - men det er en skam, for polske golfbaner er super gode og bestemt på højde med andre europæiske anlæg og så ligger to af Polens allerbedste golfresorts: Sand Valley Golf Resort og Sierra Golf Club, bare 1 times flyvning fra Kbh/Billund og tæt på Gdansk i det nordlige Polen - tæt på Østersøens blå bølger. Begge steder anses for at være blandt de bedste golfresorts i Polen og her venter en golfoplevelse ud over det sædvanlige - til fornuftige priser. På begge steder bor man i lejligheder, så det er oplagt til både golfrejser for par og for grupper.

Golfrejser er ikke det første man forbinder Polen med. Men du skal ikke lade dig snyde. Det store land ved Østersøen byder på golfbaner af særdeles høj kvalitet, ligesom overnatningsmulighederne og gastronomien også er i top.

Polen som rejsemål kan noget helt særligt. Landet gemmer på en utrolig spændende historie fra 2. verdenskrig til årene efter jerntæppets fald og til de seneste års økonomiske vækst, som har gjort Polen til et af de mest spændende lande at besøge i Europa. Landet gemmer også på en helt fantastisk natur. Fra Østersøkysten med de mange badebyer med brede, hvide strande med de flotteste luksushoteller til de imponerende bjergkæder, Sudeter- og Karpaterne-bjergene i den sydlige del. Storbyer som Krakow, Gdansk og Warszawa gemmer på en spændende kultur og et væld af historiske bygninger, som man kan bruge dagevis på at udforske.

Golf omkring Gdansk

Golfbanerne omkring Gdansk i den nordøstlige del af Polen er særdeles eftertragtede, da de ligger super smukt og tæt på Østersøen og mange, spændende byer langs kysten. Vi har et godt samarbejde med to af de bedste golf resorts – Sand Valley Golf Resort og Sierra Golf Club og derudover, er der gode flyforbindelser fra både Billund og København, hvilket gør disse resorts til oplagte destinationer for dem som gerne vil opleve noget nyt.

Golf i Polen er et perfekt match til dem som søger en weekend get-away til to, men også attraktivt, hvis man er en lidt større gruppe.

Med en golfferie til Polen, får man høj kvalitet til rigtigt fornuftige priser.

Polen

Gdansk

Golf i Polen er blevet er synonym med golfbaner og golf resorts af høj kvalitet og til fornuftige penge. Vores golfrejser til Polen er koncentreret omkring Gdansk og de to golf resorts Sierra Golf og Sand Valley Golf Resort.