Polen

Golfrejser til Polen er noget forholdsvis nyt for danske golfspillere. Vi har netop indgået samarbejde med to af Polens allerbedste golf resorts, Sand Valley Golf Resort og Sierra Golf Club. Begge steder anses for at være blandt de bedste golf resorts i Polen og her venter en golfoplevelse ud over det sædvanlige til fornuftige penge. På begge steder bor man i lejligheder, så det oplagt til både golfferie for par og grupper.

Golfferie er ikke det første man forbinder Polen med. Men du skal ikke lade dig snyde. Det store land ved Østersøen byder på golfbaner af særdeles høj kvalitet, ligesom overnatningsmulighederne og gastronomien også er i top. Golf i Polen er et perfekt match til dem som søger en weekend get-away til to eller hvis man er en større gruppe. Med en golfferie til Polen får man høj kvalitet til fornuftige penge.

Golfbanerne omkring Gdansk i den nordøstlige del af Polen er særdeles eftertragtede. Vi arbejder med to af de bedste golf resorts – Sand Valley Golf Resort og Sierra Golf Club. Derudover er der gode flyforbindelser fra både Billund og København, hvilket gør disse resorts til oplagt destination for dem som gerne vil opleve noget nyt.

Polen

Gdansk

Golf i Polen er blevet er synonym med golfbaner og golf resorts af høj kvalitet og til fornuftige penge. Vores golfrejser til Polen er koncentreret omkring Gdansk og de to golf resorts Sierra Golf og Sand Valley Golf Resort.