Polen

Golfrejser til Polen er noget forholdsvis nyt for danske golfspillere. Vi har netop indgået samarbejde med to af Polens allerbedste golf resorts, Sand Valley Golf Resort og Sierra Golf Club. Begge steder anses for at være blandt de bedste golf resorts i Polen og her venter en golfoplevelse ud over det sædvanlige til fornuftige penge. På begge steder bor man i lejligheder, så det oplagt til både golfferie for par og grupper.

Golfferie er ikke det første man forbinder Polen med. Men du skal ikke lade dig snyde. Det store land ved Østersøen byder på golfbaner af særdeles høj kvalitet, ligesom overnatningsmulighederne og gastronomien også er i top.

Polen som rejsemål kan noget helt specielt. Landet gemmer på en utrolig spændende historie fra 2. verdenskrig til årene efter jerntæppets fald og til de seneste års økonomiske vækst, som har gjort Polen til et af de mest spændende lande at besøge i Europa. Landet gemmer også på en helt fantastisk natur. Fra Østersøkysten med de mange badebyer og luksushoteller til det imponerende bjergkæder, Sudeter- og Karpaterne-bjergene i den sydlige del. Storbyer som Krakow, Gdansk og Warszawa gemmer på en spændende kultur og et væld af historiske bygninger, som man kan bruge dagevis på at udforske.

Golf omkring Gdansk

Golfbanerne omkring Gdansk i den nordøstlige del af Polen er særdeles eftertragtede. Vi arbejder med to af de bedste golf resorts – Sand Valley Golf Resort og Sierra Golf Club. Derudover er der gode flyforbindelser fra både Billund og København, hvilket gør disse resorts til oplagt destination for dem som gerne vil opleve noget nyt.

Golf i Polen er et perfekt match til dem som søger en weekend get-away til to eller hvis man er en større gruppe. Med en golfferie til Polen får man høj kvalitet til fornuftige penge.

Polen

Gdansk

Golf i Polen er blevet er synonym med golfbaner og golf resorts af høj kvalitet og til fornuftige penge. Vores golfrejser til Polen er koncentreret omkring Gdansk og de to golf resorts Sierra Golf og Sand Valley Golf Resort.