Golf i Gdansk

Den polske havneby Gdansk er nok mest kendt for solidaritetbevægelsen og starten på enden for kommunismen. Men den tidligere hansestad er en enormt hyggelig by, som har gennemgået en økonomisk opblomstring gennem de seneste år og er blevet et særdeles attraktivt rejsemål for skandinavere. Golf i Gdansk udgøres hovedsageligt af de to golf resorts, Sierra Golf som ligger en lille halv times kørsel nordvest for Gdansk og Sand Valley Golf Resort, som ligger sydøst for Gdansk.

Golf i Gdansk og Polen er forholdsvis et nyt fænomen og landet har omkring 5000 registrerede golfspillere fordelt på de 20 golfbaner i landet. To af de mest berømte baner ligger i den nordøstlige del af landet ved havnebyen Gdansk. Byen, som nok er mest kendt for skibsværts-strejken anført af Lech Walesa, er i dag en hyggelig by med masser af restauranter, barer og et charmerende byliv.

Golfmæssigt er Gdansk også rigtigt godt med. Mindre end en times kørsel fra byen finder man to af Polens bedste golf resorts. Sierra Golf er et hyggeligt golf resort med dejlig 18 hullers golfbane med et skønt klubhus og mulighed for at bo i moderne lejligheder ved banen. Sand Valley Golf Resort er den anden mulighed som Golf Plaisir anbefaler, når det gælder golf i Gdansk. Sand Valley ligger sydøst for Gdansk ved byen Elblag og byder på en 18 hullers udfordrende golfbane med ophold i moderne villaer ved banen. Et perfekt rejsemål, hvis man er en lidt større gruppe af venner, som vil afsted på en golf rejse til fornuftige penge.

Vores golfrejsemål i Gdansk