Bogogno

Bogogno

Midt i Piemontes herlige vindistrikter

Få hoteller har en rigtig god golfbane udenfor døren. Bogogno har to! Læg dertil beliggenheden, midt i et af Piemontes herlige vindistrikter, og det naturskønne område omkring Lago Maggiore. Med smidig transport fra Milano lufthavn er vi sikre på, at Bogogno bliver populært!

Italien bliver ofte, efter vores mening, overset som golfland. Især i det nordlige Italien, omkring Milano og Torino, ligger mange af Italiens bedste golfbaner, og der er nogle ægte perler iblandt. Bogogno er ingen undtagelse, og resortet har endda to fremragende baner!

I Italien forstår de at nyde “La Dolce Vita” med god mad og vin. Med Bogognos beliggenhed midt i Piemonte, og et af verdens bedste vinområder, kan du se frem til at gøre det samme.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Afstand golfbane 0 m
Afstand lufthavn Milano - Malpensa Airport, 30 km
Afstand Milano 77 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 6 895,-

4 nætter i Comfort-værelse uden balkon/terrasse (Deluxe-værelse med balkon/terrasse kan tilkøbes)
morgenmad
3 greenfees ( Sommerkampagnen er der tale om heldagsgreenfee)
fly
flyskat
transport af golfbag
transfer eller billeje

Sommerkampagne på Bogogno Golf Resort

Bogogno har skruet prisen ned på deres greenfee i perioden fra 1. juli til 31. august, samt giver heldags greenfee og buggy. Vores fra-pris er gældende på udvalgte rejsedatoer og bemærk, at den endelige pris baseres på den aktuelle flypris. Priseksemplet er et udtryk for en gennemsnitlig flypris, og at prisen på en flybillet oftest stiger jo tættere man kommer afrejsetidspunktet.. For et konkret tilbud på en weekendrejse, venligst kontakt salgsafdelingen via knappen Send forespørgsel eller ring 35 20 19 19.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon16.1℃

Circolo Golf Bogogno

Bogogno Golf Resorts golfbaner er to mesterværker af den meget anerkendte designer, Robert von Hagge. Banerne har en fin kombination af moderne golfbaners udfordringer blandet med klassiske og naturlige forhindringer. Med Alperne som kulisse i baggrunden bliver det bare endnu smukkere.

Von Hagge har udformet forhindringerne, så tankerne ledes mod golfens vugge, Skotland. Men der er tale om baner, som er beliggende i en skovklædt dal. I et område, som også er fyldt med vinmarker. Oprindeligt havde Bogogno 27 huller, som blev delt op, så der kom to baner. Bonora er lidt længere, og regnes for den mest udfordrende af de to. Bonora har også nogle huller med en markant højdeforskel. Del Conte er således noget mere afdæmpet i sin fremtoning, men stadig udfordrende nok til at den har været vært for European Qualifying School.

Fakta

Antal huller 36
Banekarakter Park- og linksbaner
Banefakta Bonora Course, Par 72 6284 5907 5284 5408 4907 4425
Conte Course, Par 72 6206 5776 5261 5338 4953 4454
Faciliteter Drivingrange, putting- og chippinggreen, vogne/buggies, lejeudstyr, butik, restaurant, omklædningsrum
Hcp-grænse 36
Banedesign Robert von Hagge

Bogogno Golf Resort

Hotellet, på dette suveræne 36 hullers golf resort, har været undervejs i et stykke tid, så det er med stor glæde, at vi nu kan tilbyde dette aldeles enestående og komplette golf “produkt”. Med tanke på banernes anerkendelse, høje rangering og klubhusets kvalitet, da forventer man nok et femstjernet hotel, men på Bogogno har man tænkt anderledes. Man har bygget et moderne og stilfuldt firestjernet hotel, som gør prisen mere attraktiv. Man anvender klubhusets helt suveræne restaurant, som blot ligger et stenkast fra hotellet. Denne kombination fungerer fremragende, og man får meget kvalitet for pengene. Kokken har tidligere drevet en Michelin stjernet restaurant, så det gastronomiske niveau er rigtig højt, og også på et fornuftigt prisniveau. Hotellet har et fint poolområde og en dejlig terrasse, og mulighed for tennis med to tilknyttede baner.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Omkring 30 minutter fra Milano Malpensa lufthavn og 60 minutter fra Milano centrum
Værelser 18 stk. Comfort-værelser uden balkon/terrasse og 28 stk. Deluxe-værelser med balkon/terrasse.
Faciliteter Restaurant, bar, svømmebassin, solterrasse, tagterrasse med boblebad, tennis
Wifi På hotellet findes trådløs internet opkobling uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.