England

England er det land i Europa med flest golfbaner og tæller flere baner end Skotland, Irland og Wales har til sammen. Det til trods, så er golf i England et uudforsket område for mange.

Man siger, at der er omkring 1900 golfbaner i England, men det til trods, så vil de fleste nok have svært ved at nævne navnene på mere end en håndfuld af dem og det skyldes ikke mindst verdens mest prestigefyldte golfturnering – The Open.

Men England byder på en lang række fantastiske golfbaner af forskellig karakter og de findes næsten i alle afkroge af landet. Her findes skønne parkbaner i smuk natur og linksbaner i barsk natur, som tester golfevnerne til det yderste. To af de mest hypede steder for links golf er området omkring Kent, øst for London, som blandt andet byder på baner som Royal St. George’s og Royal Cinque Ports Golf Club. Det er andet område er Englands Golf Coast.

Englands Golf Coast er området fra Liverpool og nordpå og tæller blandt andet golfbaner som Royal Liverpool (Hoylake), Royal Birkdale og Royal Lytham & St Annes. De tre baner har alle været med til at skrive The Open historien.

Blandt de fantastiske parkbaner, som man finder i England, kan man ikke komme udenom The Belfry ved Birmingham, samt Wentworth ved London. Begge baner har ved flere lejligheder lagt græs til Ryder Cup.

England

Liverpool

Når man taler om golf i Liverpool, så taler man også om nogle af Englands allerbedste golfbaner. Området kendes under det forpligtende navn, Englands Golf Coast!