Din golfrejse – vores hverdag

Når du rejser med Golf Plaisir får du altid personlig service. Vi har ikke almindelige rejseledere. Vi har golfværter, som er der, så du kan koncentrere dig om golfen og at nyde livet.

Vores golfværter får i gennemsnit 9,2 i karakter på en skala fra 1 til 10, og de får ofte stor ros af vores gæster i vores spørgeskemaer. En god golfvært kan, præcis som en god guide, give en uforglemmelig oplevelse. Det er vores målsætning. Hvad er en god golfvært og hvad skal du som Golf Plaisir gæst forvente dig af vores golfværter?

 

Golf Plaisir-Teneriffa-Buenavista-couple on green

Vores golfværter møder altid vores gæster i lufthavnen. Her får de en velkomstkuvert med starttider, ugeprogram, information om hotellet, maden mm. Turen til hotellet er planlagt og golfværten kan med det samme svare på gæsternes spørgsmål og ønsker.

Læs mere om vores golfværtservice

Vores gæster kommer fra hele Skandinavien, ofte med forskellige fly. Så snart alle er ankommet arrangerer golfværten et velkomstmøde. Formålet er at besvare praktiske spørgsmål omkring f.eks. leje af trolley og starttider, fortælle om golfbanen, hotellets faciliteter og hvad man kan lave ud over at spille golf. Samt at give gæsterne mulighed for at hilse på hinanden.

 

Golf Plaisir har altid forbookede starttider, oftest om morgenen, så der er mulighed for at udnytte heldagsgreenfee, eller bruge den resterende dag til noget helt andet.

Læs mere om vores ugerejser

 

Golf Plaisir har heldagsgreenfee på de fleste af sine destinationer. Er man på golfferie, så skal man have mulighed for, at spille så meget golf som man har lyst til. Hvor meget det bliver til afhænger af dagsformen, selskabet, banen og vejret, men muligheden skal være der.

Her tilbyder vi heldagsgreenfee

 

Golf Plaisir_Abu Dhabi_Saadiyat Beach Golf Club_16th bunker

Golf Plaisir arrangerer altid mindst to turneringer under opholdet. Den første er en holdmatch for at give mulighed for at møde og spille med andre gæster. Den anden er en stableford turnering, hvor Golf Plaisir bidrager til præmiebordet med gavekort til nye golfrejser. Er der stemning for det, så arrangerer Golf Plaisir flere matcher.

 

Golf Plaisir indsamler altid viden om restauranter, udflugtsmål og seværdigheder i området, så vi kan vejlede og råde vores gæster. Derudover laver vi altid et par fællesarrangementer i løbet af ugen, som har relation til det, som er særligt for precis denne region.

Læs mere om vores specialrejser

 

En golfvært er næsten som gæstens personlige butler. Golfværten møder op i lufthavnen, og ordner transferen til hotellet, tager hånd om starttider og matcher, ordner udflugter og andre aktiviteter, og hjælper til ved alle situationer, som kan opstå under opholdet. Det er en luksus, som vi giver alle Golf Plaisirs rejsende, som vælger en af de mange destinationer, hvor vi har personale. Heldigvis koster denne service stort set ingenting, da hotel og golfklub dækker størstedelen af golfværtens omkostninger.

Læs mere om hvordan man blir golfvært

 

Golfværten er vores ansigt overfor vores skattede gæster. Vi er virkelig stolte af vores golfværter. Vi vælger dem med omhu og giver dem en grundig uddannelse og træning. De gør et fantastisk stykke arbejde, med stor glæde og entusiasme.