Costa del Sol

- a (w)hole in one destination

Den spanske Costa del Sol kyst tilbyder - ud over et helt fantastisk klima også på golfbaner i verdensklasse. Vælg din favorit blandt de mange fine resorts, der ligger som
perler på en snor langs hele kysten!

SPANIEN, COSTA DEL SOL

Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna Golf med overnatning i Atalaya Park er en af forårets nyheder. Atalaya Park er et velkendt golfhotel beliggende direkte ved kysten, med et væld af forskellige golfbaner kun få minutter væk. Der er endda to baner kaldet Atalaya Old and New, men vi har valgt at kombinere indkvarteringen med 45 hullers anlægget Villa Padierna GC, som vi synes står lidt skarpere.

 

Læs om vores rejser til Villa Padierna

 

SPANIEN, COSTA DEL SOL

La Cala Golf Resort

I hjertet af Costa del Sol, der ligger mellem Fuengirola og Marbella, ligger det uhyre populære La Cala Golf Resort. Et perfekt golfresort med tre 18-hullers baner og et fremragende golfhotel beliggende ved siden af klubhuset. La Cala Golf Resort er det oplagte valg for dig, der ønsker den optimale golfrejse med overnatning ved golfbanen og hele tre golfbaner til din rådighed!

 

Læs om vores rejser til La Cala

 

SPANIEN, COSTA DEL SOL

Long Stay på Valle Romano Golf Resort

Valle Romano er vores nyeste Long Stay destination og ligger bare 10 kilometer fra kystbyen Estepona med en storslået udsigt over Middelhavet. Denne smukke kyststrækning det oplagte valg, når man skal på golfrejse i længere tid. Det milde og stabile vejr gør det muligt at spille golf, både i det tidlige forår til langt hen på efteråret.

 

Læs om vores rejser til Valle Romana

 

BOOK SELV

Oplev Costa del Sol på egen hånd

Vælg mellem 100-vis af hoteller og 40 af Costa del Sols golfbaner. Med få klik kan du på vores hjemmeside booke din drømmerejse med fly, overnatning og greenfee online og få din bekræftelse med det samme.

 

Opret din egen golfrejse her