Efterårstur til Portugal

Tag med Landström Golf på en golfoplevelse af de store!

Troia

19. – 26. oktober

Det kan være svært at tro, at bare nogle kilometer syd for Lissabon, ser man sandklitterne strække sig ud i Atlanterhavets bølger. Her findes to af en af bedste golfbaner i Portugal, og et resort med egen marina. Troia Golf er designet af Robert Trent Jones Sr., som bl.a. også har designet Valderama. Troie er en fantastisk golfoplevelse, som byder på et fantastisk og udfordrende design og fabelagtig udsigt fra de fleste huller.

Comporta Dunes er en über-eksklusiv bane, som netop er åbnet. Bliv en af de første til at spille dette mesterværk, som af World Golf Awards allerede er blevet kåret til “World’s Best New Golf Course” og med i top 10 i Continental Europe.

Editory by the Sea er et nyrenoveret hotel, som ligger i gåafstand til marinaen på Troia halvøen samt kort afstand fra Troia Golf (shuttle inkl.). Her hersker en skøn ro og dejlig atmosfære og her findes alt, hvad der skal til for en behagelig ferie.

Velkommen!

Landström Golf Academy

Troia Golf

Afkoblende, naturskønt med spændende golf

Naturskønt, er det mindste man kan sige om Troia! Beliggende på en halvø, formet af Atlanterhavet og floden Sado, er dette en unik og afkoblende golfdestination, som vi anbefaler alle, at besøge en gang i livet.

Det kan være svært at tro, at bare nogle kilometer syd for storbysmetropolen Lissabon, ser man sanddynerne strække sig ud i Atlanterhavets bølger. Her findes en af de mest populære golfbaner i Portugal, og et resort med egen marina. Desuden er der lidt varmere og mere sol, fordi de omkringliggende bjerge beskytter Troia fra regn og vind.

Fra Troia, så ser man havnebyen Setubal på den anden side af bugten, hvilket er den nærmeste storby, bare 15 minutters sejlads væk. Man tager med fordel katamaranen over bugten, og havner midt i Setubal, hvor der findes et stort udbud af restauranter, barer og butikker. Om man færdes med bil, så går bilfærgen bare 5 minutter fra hotellet, straks efter golfklubben.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Baner i nærområdet 7
Afstand til lufthavn Lissabon Airport 70 km (med færge), Hvis man rejser via broen, så er transporttiden ca. 1 time og 50 minutter. Færgens tidsplan afgør, på hvilken måde I kommer over til Troia på.
Nærmeste by Lissabon, 60 km med færge fra Troia.
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 14 995,-

Fly København - Lissabon t/r
Transport af kuffert og golfbag
Transfer lufthavn-hotel t/r
7 nætter i delt dobbeltværelse på Editory by the Sea
Morgenmad alle dage
4 middage på hotellet
1 middag i Setubal inkl. katamaran overfart
1 sen frokost/tidlig middag efter runden på Comporta Dunes på Comporta Café.
5 runder golf (4 x Troia inkl. trolley, 1 x Comporta Dunes inkl. buggy)
Træning ved PGA Pro

Tilmelding sker her på hjemmesiden. Ved tilmelding af een person i enkeltværelse, skal der klikkes af i "1 rejsende".

Tillæg for enkeltværelse, kr. 2.800,-

For mere information om rejsen, kontakt Golf Plaisir eller

Landström Golf Academy
Telefon: 60 12 98 23
E-mail: info@landstrom-golfacademy.com

Vejret lige nu

weather-icon17.7℃

Troia Golf Club

Troias golfbane er designet af den amerikanske legende Robert Trent Jones Sr. Han har skabt en spektakulær skov- og seaside bane, som er en af de mest fascinerende golfudfordringer i Portugal. I avisen Golf Worlds rangering af Europas bedste baner, plejer Troia at ligge højt oppe, på omkring en 20. plads. Greens er relativt små, med naturligt formede bunkere, som beskytter greens, mens fairways er relativt smalle og omgivet af sanddyner og fyrretræer. De første ni huller har flere smukke seaside huller. Trent Jones har aldrig savnet superlativer, i forbindelse med hans Troia-kreation, der åbnede allerede i 1980. Hans favorit er hul 3, som også er med blandt de 18 favorithuller, som han har skabt.

Det som kendetegner en god golfbane, finder man her på Troia, da den virkelig er en test for lavhandicapperen, fra back tee, men faktisk også en rigtig nydelse, for de mere beskedne spillere, da den er forholdsvis kort, sammenlignet med de andre baner rundt omkring i verden. Klubhuset er nybygget i en rustik stil, og har en række faciliteter, såsom proshop, bar og restaurant, med en stor veranda mod greenen på 18. hul. Desuden findes der en udemærket drivingrange, to putting greens og et øvelsesområde med to huller designet til short game træning.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Skov- og seaside bane
Banefakta Par 72, 6320 5831 4872
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
HCP-grænse 54
Banedesign Robert Trent Jones Sr.
Transport Transport til og fra golfbanen, foregår på faste tider iflg. tidsplanen, som ses på pladsen. Ønsker man at rejse på andre tider, for eksempel at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.

Comporta Dunas

Comporta Dunes Golfbane, beliggende i den smukke Alentejo-region i Portugal, er en topdestination for golfentusiaster. Designet af den berømte golfarkitekt David McLay Kidd, strækker banen sig over frodige klitter og gennem korkege og pinjetræer, med en betagende udsigt over Atlanterhavet. Hvert hul er nøje planlagt for at udfordre spillere på alle niveauer, med strategisk placerede bunkere og blæsende fairways.

Bæredygtighed er en hjørnesten i banens design, med vandbesparende teknologier og brug af lokale plantearter for at minimere miljøpåvirkningen. Banens exceptionelle design og miljøbevidste tilgang har vundet den titlen som “World’s Best New Golf Course”.

Udover golfbanen byder Costa Terra Golf & Ocean Club på luksusfaciliteter som et eksklusivt klubhus, gourmetrestauranter og spa-tjenester, hvilket gør et besøg til en komplet oplevelse i naturskønne omgivelser.

Fakta

Antal huller 18
Banefakta Par 72, 664662365746503444963847

The Editory By The Sea

The Editory By The Sea Troia er et moderne og eksklusivt hotel beliggende på den maleriske halvø Troia, kendt for sine fantastiske hvide sandstrande og nærheden til Atlanterhavet. Hotellet har moderne møbler og en rolig, naturlig indretning, der supplerer dets strandnære beliggenhed. Indkvarteringen inkluderer en række forskellige suiter og studier, hvoraf mange har havudsigt og private balkoner. Værelserne er udstyret med et mindre the-køkken.

Hotellet tilbyder forskellige faciliteter såsom indendørs- og udendørs swimmingpools, et fitnesscenter samt tennisbaner. Hotellet har også en restaurant ved navn Salicórnia, der fokuserer på farm-to-table-køkken og lægger vægt på sæsonbetonede råvarer fra lokale leverandører.

Hotellets beliggenhed er ideel for naturelskere og dem, der ønsker at slappe af væk fra byens stress og jag. Udover at hotellet ligger tæt på Troias vidunderlige golfbane, er det også omgivet af fyrre- og eukalyptustræer, hvilket forstærker den fredelige atmosfære. Derudover er hotellet let tilgængeligt via en kort færgetur fra Setúbal, hvilket gør det til et bekvemt tilflugtssted fra Lissabon.

Samlet set tilbyder The Editory By The Sea Troia et dejligt og roligt tilflugtssted med et højt serviceniveau.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Nær stranden og kort shuttle fra golfbanen.
Antal værelser 132 lejligheder, alle med AC, kitchenette, safe og balkon.
Faciliteter Inden- og udendørs pool.
Wifi På hotellet findes gratis Wifi.

Troia Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.