Vinterrejser med Golf Plaisir

Vinterrejser

Hos Golf Plaisir har vi et varieret udvalg af vinterrejser, hvor du kan opleve sommervarme, nyde solen og spille fantastisk golf - midt i vores mørkeste vinterperiode. Vores brede udvalg af destinationer gør, at du kan finde det sted, der passer lige til dine ønsker og behov. Med hjælp fra vores lokale personale på destinationen, kan du fokusere på at spille golf og bare nyde livet.

Fra 11 495 ,-

Spanien, Gran Canaria

Maspalomas

Det 4-stjernede Kumara Hotel ligger perfekt mellem den lange sandstrand og Maspalomas Golf. En golfklassiker med mere end 50 års erfaring. Golfbanen ligger gemt bag de enorme sanddyner, bare et stenkast fra stranden - to perfekte ingredienser til en dejlig golfrejse.

Fra 10 495 ,-

Egypten, Hurghada

Soma Bay Golf

Soma Bay Golf syd for Hurghada er en perfekt mulighed for dem, der ønsker at varmesikre deres vintergolfrejse. Her kan du kombinere en fantastisk golfoplevelse med dejlig, luksuriøs overnatning og samtidig nyde, at du er tæt på det krystalklare vand i Det Røde Hav.

Den Dominikanske Republik, Punta Cana

Bavaro Golf

Kilometervis af sandstrande er virkelig et fantastisk syn og golfbanerne er linet op som en perlerække i turistparadiset Punta Cana. Det er uden tvivl et af de mest populære badebyer i Caribien og har alt det, du forbinder med en drømmeferie til Caribien. Her finder du palmer, varme, strande, paraplydrinks, luksushoteller og de skønneste golfbaner.

Fra 11 995 ,-

Spanien, Tenerife

Barcelo Tenerife

Det sydlige Tenerife lokker med sit solsikre vejr hvert år rigtig mange golfere til området. Kombinationen af golf, varme, havet og muligheden for all inclusive er bare et vindende koncept. Det 5-stjernede Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og navnet indikerer jo, at dette sted er helt ideelt for golfspillere.

Fra 24 995 ,-

Mauritius, Sydlige Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius' relativt uopdagede sydkyst finder vi Heritage Awali Resort, som er designet i en moderne og afslappet afrikansk stil. Man bor som en konge lige ved den kridhvide strand og blandt mange andre sportsaktiviteter - er der selvfølgelig også en fantastisk golfbane,

Fra 13 458 ,-

Spanien, La Gomera

Tecina Golf

På trods af at La Gomera blot ligger tre kvarters færgesejlads fra Tenerife, så er det som at komme til en anden verden. Øen ligner godt nok et goldt bjerg i det fjerne, men byder på skønne naturscenerier, stilhed og en mageløs golfbane.

Fra 12 495 ,-

Spanien, Gran Canaria

Salobre Golf

Kombiner sol og varme med fantastisk overnatning og fantastisk golf på et af De Kanariske Øers allerbedste golfresorts. Hotellet er state-of-the-art og tilbyder afslappende luksus sammen med en perfekt beliggenhed ved siden af Salobre Old Course golfbane.