Vil du være helt klar til efterårets golfrejser, så har du nu muligheden for at vinde et nyt rejsecover fra Dormy. Dormys rejsecover Travel Cover HT ses ofte på bagagebåndet, når Golf Plaisirs gæster lander i lufthavnene. Rejsecoveret er let at pakke sammen og fylder ikke meget, når det ikke bruges. Rejsecoveret har en hård top, som beskytter dine golfkøller og er designet på en måde, så der er fin plads til både sko og tøj.

Svar på tre enkle spørgsmål og få chancen for at vinde en rejsecover!

Deltag herPræmien

Præmien i konkurrencen er et rejsecover fra Dormy, Travel Cover HT. Værdien anslås til 1.299 kr.

Om konkurrencen

Konkurrencen slutter den 31. august 2020. Alle over 18 år kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Golf Plaisir eller deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Eventuelle skatter af gevinsten skal betales af vinderen og præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Man kan kun deltage en gang. Hvis flere deltagere har samme svar, vil konkurrencen afgøres af flere spørgsmål.

Håndtering af personlige oplysninger

Når du deltager i vores konkurrence, så indsamler vi dit navn og email, som vi bruger til at sende dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler også oplysninger om hvilke mails du åbner, hvad du klikker på og hvilke tilbud du er interesseret i. Golf Plaisir tilstræber altid at kunne tilbyde den perfekte golfrejse til dig. Oplysninger om din rejsehistorik, dine præferencer, samt hvordan du bruger nyhedsbrevet bruges for at tilpasse nyhedbrevene til dig.

På den måde kan Golf Plaisir give dig relevant information og tilbud tilpasset dine interesser. Vi bruger også informationen til at forbedre vores kommunikation, produkter og tjenester. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af siden. Golf Plaisir gemmer dine kontaktoplysninger og sender dig nyhedsbreve, så længe du ønsker det.

Ønsker du at vide hvordan vi håndterer dine oplysninger?

Læs mere om vores Fortrolighedspolitik

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på 35 20 19 19 eller mail på info@golfplaisir.dk