Vind et golfophold i Spanien!

Sidder du med lige så store rejseabstinenser som os andre, så har vi en fantastisk mulighed for dig. I samarbejde med Den Spanske Stats Turistbureau udlodder vi et ophold for to personer på et af Spaniens absolut bedste golfresorts - La Sella Golf.

For at deltage i konkurrencen og få muligheden for at vinde rejsen, skal du svare på et enkelt spørgsmål via konkurrencen nedenfor.

Konkurrencen slutter den 31. maj 2021.

Deltag her
Præmien

Et ophold for to personer til La Sella Golf i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, fem middage og fem heldagsgreenfee.

Om konkurrencen

Konkurrencen slutter den 31. maj 2021. Alle over 18 år kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Golf Plaisir eller deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Eventuelle skatter af gevinsten skal betales af vinderen og præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Man kan kun deltage en gang. Hvis flere deltagere har samme svar, vil konkurrencen afgøres af flere spørgsmål.

Håndtering af personlige oplysninger

Når du deltager i vores konkurrence, så indsamler vi dit navn og email, som vi bruger til at sende dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler også oplysninger om hvilke mails du åbner, hvad du klikker på og hvilke tilbud du er interesseret i. Golf Plaisir tilstræber altid at kunne tilbyde den perfekte golfrejse til dig. Oplysninger om din rejsehistorik, dine præferencer, samt hvordan du bruger nyhedsbrevet bruges for at tilpasse nyhedsbrevene til dig. På den måde kan Golf Plaisir give dig relevant information og tilbud tilpasset dine interesser. Vi bruger også informationen til at forbedre vores kommunikation, produkter og tjenester. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af siden. Golf Plaisir gemmer dine kontaktoplysninger og sender dig nyhedsbreve, så længe du ønsker det.

Ønsker du at vide hvordan vi håndterer dine oplysninger?

Læs mere om vores Fortrolighedspolitik

Golf i Spanien

Med mere end 400 golfbaner er Spanien en af Europas førende golfdestinationer og flere af Europas bedste golfbaner finder man netop i Spanien. Mange af golfbanerne er bygget med turisme in mente. Det betyder, at man som oftest, finder rigtig gode hoteller og restauranter i nærheden af golfbanen.

Golfrejser til Spanien er en af Golf Plaisirs specialiteter og vi har aftaler med de fleste udbydere både på fastlandet og øerne. Vores Golf Plaisir Classic-koncept med golfværter på rejsemålet, som arrangerer turneringer og andet i løbet af ugen, har vi på et udvalg af vores destinationer. Men du kan selvfølgelig også få skræddersyet din golfrejse til Spanien efter dine behov og ønsker.

La Sella, Alicante

La Sella ligger ved foden af bjerget Montgó med en golfbane snor sig gennem den smukke Nationalpark Montgó. La Sella er et komplet golfanlæg med 27 huller designet af José-María Olazabal

Læs mere om La Sella Golf

 

Åbent Køb – Spanien

På alle vores rejser i Spanien med Golfvært kan du benytte vores Åbent Køb. For efteråret gælder den fri afbestilling frem til 15. juni og for vinterens rejser gælder det frem til 1. september.

Læs mere om Åbent Køb

 

Vores rejsemål på De Kanariske Øer

På vores rejsemål på De Kanariske Øer, med afgang i perioden 15. september til 30. november 2021 og med golfvært, tilbyder vi Åbent Køb frem til 1. september.

Se vores rejsemål på De Kanariske Øer

 

Vores rejsemål i Spanien

På vores rejsemål i fastlands Spanien, med afgange i perioden 15. oktober 2021 til 15. april 2022 og med golfvært på stedet, tilbyder vi Åbent Køb frem til 15. juni.

Se vores spanske rejsemål her