Rejs med kort varsel!

Foråret er endelig lidt på vej, men al den regn, som vi har fået, har desværre udsat sæsonstarten nogle steder. Men fortvivl ikke - vi har stadig afgange tilbage i både april eller maj måned.

Afgange, der bringer dig til grønt, velklippet græs og dejlig varme.

Golf Plaisir har en bred vifte af forårsture, hvor du får en kickstart på sommersæsonen og får både sol, varme og rigtig god golf. Med vores golfværter på stedet kan du koncentrere dig om golf og nyde livet og på de fleste af vores rejsemål er ubegrænsede greenfee og selvfølgelig garanterede starttider inkluderet.

Fra 10 495 ,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golf resort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt område.

Fra 9 995 ,-

Spanien, Malaga

Almerimar Golf

Almerimar Golf har været på de skandinaviske ”golferes” feriekort i mere end 30 år. Spaniens bedste klima og afslappende atmosfære har lokket tusindvis af golfere til området i jagten på den optimale golfdestination.

Fra 9 995 ,-

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Fra 10 995 ,-

Spanien, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger en god time, nord for Alicante mellem de maleriske kystbyer Denia og Gandia. Det er en destination, hvor du får mulighed for at spille god golf på en bane designet af Ballesteros og svømme i det fantastiske Middelhav.