Sådan får du den bedste start på golfsæsonen

Golfsæsonen er ved at gå på hæld og der kan gøres status for 2017, samt begynde at kigge mod 2018 og de golfoplevelser som venter. Vi har talt med et par af vores gæster omkring deres tanker og rejseplaner for 2018.


“Min krops golfhukommelse er ret kort”

“Man siger at kroppen kan lagre bestemte bevægelsesmønstre, men min krops golfhukommelse virker til at være ret kort. Det tager mig som regel fem golfrunder om foråret, inden jeg helt synes, at jeg har genfundet spillerytmen. Indtil da bliver det til en del slices, duffs og returputs. Spiller jeg ikke 5 runder indenfor nogenlunde kort tid, så vil min krops automatismer let forsvinde og golfsæsonen kommer ikke rigtigt i gang for mit vedkommende. Derfor plejer jeg, at starte foråret med en rejse og spille mindst 5 runder – samt at få trænet lidt på turen. Både det korte spil og putningen. At rejsen indeholder morgenmad, middag og aftensmad er vigtigt, så jeg kan fuldt fokusere på golfen.”

Martin, 55, har handicap 14.

Til Martin anbefaler vi Titanic, Belek – Tyrkiet


“Det er blevet en dejlig tradition”

Golf Plaisir-Mallorca-Son Antem-Golf-Hotell

“Min mand og jeg plejer at tage på en golfrejse om vinteren og en golfrejse om foråret. Det er ikke kun golfen som trækker, men også solen og varmen. Når den mørke danske vinter står for døren, er det dejligt at have en tur til solen og varmen at glæde sig til. Om foråret er vi blevet rigtigt glade for Mallorca og forsøger altid at ramme mandeltræernes blomstring på øen. Det er blevet en dejlig tradition, som altid gør vores golftur til noget helt specielt.”

Anna, 63 har handicap 26,8.

Til Anna anbefaler vi Son Antem, Mallorca – Spanien

 


“Golf er en fantastisk motionsform”

“Golf er en fantastisk motionsform. Næsten alle vores venner spiller golf. Vi begyndte lige inden vi gik på pension og vi vil fortsætte med at spille, så længe vi kan holde til det. Når banerne lukker ned om vinteren, så tager vi på rejse med vores venner og det en tur vi virkelig glæder os til hvert år. Vi har både besøgt Italien og Spanien med vores golfvenner. Det er altid en dejlig tur.”

Svend og Hanne er 72 og 69. De spiller til handicap 30,2 og 33,1

Til Svend og Hanne anbefaler vi Nuevo Portil, Costa de la Luz – Spanien

 

 


“Starten på golfsæsonen”

“Det er svært at at spille al den golf man gerne vil. Om vinteren bliver det ofte til lidt simulator golf, men det er ikke det samme, som når græsset er grønt. Når banerne åbner op om foråret, så føler man sig næsten som, når køerne kommer på græs og det sitrer i arme og ben for at komme i gang.”

Michael, 41, har handicap 10,2.

Til Michael anbefaler vi Al Ain – Abu Dhabi

 

 

 


“Vigtigt med noget mere end golfrunderne”

“Vi elsker at rejse og efter at Maria også er begyndt med golf, så rejser vi ofte på korte golf get-aways. Det er en dejlig måde at rejse sammen på og se verden.– specielt når man går foråret i møde i Europa. Vi har været i Toscana og Catalonien. Rigtigt smukke steder. For os er det vigtigt at golfrejsen har andet end blot god golf. Vi vil gerne opleve den lokale kultur eller en storby.”

Jakob 55 og Maria 49, har handicap 12,2 og 26,3.

Til Maria og Jakob anbefaler vi Parco de’ Medici – Rom