Rejs bekvemt med Golf Plaisir og SAS Plus!

Din rejse starter allerede i lufthavnen. Når du booker en af vores faste SAS afgange, så får du SAS Plus og slipper bl.a. for at stå i kø i sikkerhedskontrollen og du får mere tid til at slappe af og f.eks. nyde et besøg i loungen.

Ja, du får adgang til loungen, hvor du i ro og fred kan få noget at spise og drikke, slappe af og læse avisen, gå på nettet og lade op til din flyrejse. På flyet vil der serveres en lettere anretning uden omkostninger for dig. SAS lancerer som første nordiske flyselskab højhastighedsinternet fra efteråret 2018 på flertallet af deres flyvninger. Som noget ekstra kan du glæde dig over flere Eurobonuspoint, når du rejser med SAS Plus billetter, end hvad du får med almindelige SAS billetter.

Vi ved at det er detaljerne, som er med til at skabe den perfekte golfrejse og derfor er det vigtigt, at rejsen starter på bedste måde muligt. Vi har SAS Plus billetter på alle vores rejser med SAS fly. Dette gælder dog ikke, hvis vi er fuldbookede og booker en anden billet eller booker en anden dag.

Vi er både glade og stolte over, at vi sammen med SAS kan inkludere SAS Plus på din rejse. Den eneste vigtige forskel, er at du ikke kan ombooke gratis uden omkostninger. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig lidt ekstra og gøre din rejse med Golf Plaisir mere bekvemmelig.

Du flyver til følgende destinationer med SAS Plus:

Fra København
Mallorca, Pula Golf
Mallorca, Son Antem
Costa de la Luz,  El Rompido
Costa de la Luz,  Nuevo Portil
Malaga, Almerimar
Malaga, Almenara
Malaga, Novo Sancti Petri
Algarve, Vila Sol
Algarve, Monte Rei Golf