Oktober kampagne, De Forenede Emirater!

Kr. 1.500,- rabat, hvis du bestiller senest 15. november og rejser i vintersæsonen 2017/18.

De Forenede Emirater er for mange golfspillere blevet det naturlige alternativ til De Kanariske Øer i de kolde vintermåneder. Her findes sol, varme, topbaner, god mad, sublim service, havet og nu til priser, som er til at komme i nærheden af. Benyt koden UAE17 og du sparer kr. 1.500,-, når du bestiller din rejse ud af København på vores hjemmeside.

Golf Plaisir har fire nøje udvalgte golfrejsemål i De Forenede Emirater. Vi tør godt sige, at vi har noget for enhver smag, selvom ingen af rejsemålene ligger direkte i metropolen Dubai. Al Zorah i Ajman med Jack Nicklaus’ nye mesterskabsbane er det rejsemål, som ligger nærmest Dubai med bare 30 minutters afstand. Westin Abu Dhabi er en klassiker på øverste hylde og hvor Europatouren kommer tilbage år efter år. Al Ain er en lille gemt golfperle, hvor man får rigtig meget for pengene. Al Hamra i Ras Al Khaimah passer til alle med godt hotel, god golfbane og strand lige udenfor hotellet. Som normalt har vi golfvært på hvert rejsemål og prisen inkluderer fly, transfers, halvpension og naturligvis greenfee.

 

Hvordan får jeg kr. 1.500,- rabat til De Forenede Emirater?

  • Bestil din rejse i vores webshop i oktober måned 2017
  • Rejs i vintersæsongen 2017/18
  • Vælg mellem fire nøje udvalgte rejsemål
  • Bestil direkte på vores hjemmeside med koden UAE17
  • Gælder kun udrejse fra København
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud
  • Rabatten gælder kun nye bestillinger og ikke golfskole
  • Rabatten gælder ikke ved telefonisk bestilling

Al Hamra – Ras Al Khaimah

– Nu fra 8 995:-

En golfrejse til Al Hamra er en oplevelse – her bor man direkte ud til den dejlige hvide strand og spiller på en fantastisk golfbane, som er designet af Peter Harradine.

 

Læs mere og bestil din rejse til Al Hamra

 


Al Ain – Abu Dhabi

– Nu fra 8 995.-

Al Ain er beliggende i den sydlige del af Abu Dhabi og ganske ukendt for de fleste. Men her, en god time fra Dubai, er afslapning i højsædet og I spiller herlig golf i solen.

 

Læs mere og bestil din rejse til Al Ain

 


Al Zorah – Ajman

– Nu fra 12 995.-

Fantastiske Al Zorah Golf er en af de nyeste topbaner i De Forenede Emirater. Her har den levende golflegende, Jack Nicklaus, skabt noget helt unikt.

 

Læs mere og bestil din rejse til Al Zorah

 


Westin Abu Dhabi – Abu Dhabi

– Nu fra 12 995.-

Westin Abu Dhabi er det perfekte rejsemål for den kræsne golfer, som vil have garanteret varme og den allerhøjeste kvalitet.

 

Læs mere og bestil din rejse til Westin Abu Dhabi