Mød Golf Plaisir på Made in Denmark

Når Made in Denmark løber af stablen i uge 35 vil du kunne møde Golf Plaisir og en håndfuld af vores leverandører på vores stand i Villagen. Vi står på stand 15 og har bl.a. taget Heritage Awali med. Awali er et af de bedste golf resorts på Mauritius og danner blandt andet rammen for vores læserrejse med Dansk Golf.

Vi har også taget vores to nye polske destinationer med – Sand Valley Golf & Sierra Golf med. Begge vores polske golfnyheder er oplagt til en weekendtur med vennerne og det er muligt at flyve både fra Jylland og Sjælland. Du kan også møde Bulgariens bedste golf resort – Thracian Cliffs og Grækendlands nye golfperle, Costa Navarino.

Sidst men ikke mindst har vi også taget et par af vores populære spanske destinationer med. Det gælder Son Antem på Mallorca og Meloneras Golf på Gran Canaria.

Foruden at kunne møde alle vores leverandører, så har vi lidt forskellige konkurrencer, give-aways osv og vi er selvfølgelig altid klar til en golfsnak. Så kig forbi og sig hej på Made in Denmark.