Årets bedste kampagne til Gran Canaria!

Gran Canaria er en absolut favorit blandt skandinaviske golfspillere og det vidunderlige klima, de hyggelige restauranter og selvfølgelig de fantastiske golfbaner tiltrækker hvert år rigtig mange mennesker. Uanset hvilket hotel du vælger, kan du opgradere til vores "Play Around" greenfee-pakke, hvilket betyder, at du spiller på tre spændende golfbaner i løbet af ugen.

Frem til 20. september kan du booke din golfrejse til Gran Canaria og spare op til 2.000,- Selvfølgelig betyder det dobbelt rabat til dig, hvis du vil afsted i to uger. Vær opmærksom på, at rabatten automatisk trækkes fra rejsens pris, når du bestiller online.

SPANIEN, GRAN CANARIA

Meloneras Baobab

Spar 1500,- pr. uge

Lopesan Baobab er et virkelig dejligt luksushotel beliggende på den sydlige del af Gran Canaria og er et af de bedste hoteller i byen Costa Meloneras.

Tilbuddet gælder en ugerejse til Meloneras Baobab i perioden 1. november – 30. april.

Læs mere om Meloneras Baobab

SPANIEN, GRAN CANARIA

Meloneras Villa del Conde

Spar 2000,- pr. uge

Villa del Conde er kronjuvelen i Lopesan hotelkæden og er vurderet som et af de absolut bedste hoteller i Costa Meloneras og på hele Gran Canaria.

Tilbuddet gælder en ugerejse til Villa del Conde i perioden 1. november – 30. april.

Læs mere om Meloneras Villa del Conde

SPANIEN, GRAN CANARIA

Maspalomas, Kumara Serenoa

Spar 1000,- pr. uge

Hotellet ligger i charmerende Maspalomas, med en perfekt beliggenhed mellem de flotteste klitter og Maspalomas golfbane.

Tilbuddet gælder en ugerejse til Maspalomas, Kumara Serenoa i perioden 1. november – 30. april – dog ikke rejser henover jul og nytår.

Læs mere om Maspalomas