Årets bedste kampagne til Gran Canaria!

Gran Canaria er en absolut favorit blandt skandinaviske golfspillere og det vidunderlige klima, de hyggelige restauranter og selvfølgelig de fantastiske golfbaner tiltrækker hvert år rigtig mange mennesker. Uanset hvilket hotel du vælger, kan du opgradere til vores "Play Around" greenfee-pakke, hvilket betyder, at du spiller på tre spændende golfbaner i løbet af ugen.

Frem til 30 juni kan du booke din golfrejse til Gran Canaria og spare op til 3.000,-. Selvfølgelig betyder det dobbelt rabat til dig, hvis du vil afsted i to uger. Vær opmærksom på, at rabatten automatisk trækkes fra rejsens pris, når du bestiller online.

SPANIEN, GRAN CANARIA

Meloneras Baobab

Spar op til 3000,- pr. uge

Lopesan Baobab er et virkelig dejligt luksushotel beliggende på den sydlige del af Gran Canaria og er et af de bedste hoteller i Costa Meloneras. Navnet Baobab har sit udspring fra en afrikansk træsort, så indretningen består af en hel del trædetaljer. hvilket giver en virkelig fin, eksotisk stemning. Hotellet byder på flere rigtig gode restauranter og der er gåafstand til Meloneras med shopping og endnu flere gode restauranter.

Læs mere om Meloneras Baobab

SPANIEN, GRAN CANARIA

Meloneras Villa del Conde

Spar op til 3000,- pr. uge

Villa del Conde tilhører virkelig luksuskategorien af 5-stjernede hoteller. Her kan du forvente ”det lille ekstra” under din golfrejse. Hotellet har en fantastiske beliggenhed, men også den høje standard på hotellet, hvor intet er overladt til tilfældighederne – gør et ophold her til en helt uforglemmelig oplevelse. På et topresort som dette er maden naturligvis både varieret og af højeste klasse.

I den store have er der fem pools, hvor hovedpoolen har en imponerende, kunstig sandstrand.

Læs mere om Meloneras Villa del Conde

SPANIEN, GRAN CANARIA

Maspalomas, Kumara Serenoa

Spar op til 2500,- pr. uge

Maspalomas har en dejlig, afslappet atmosfære og er nok mere kendt for sine bølgende klitter end et pulserende natteliv. Men den gode, rolige stemning lokker hvert år mange tilbage og stedet er en absolut favorit blandt vores gæster. Banen er en klassisk parkbane i rigtig, god stand med palmer og en mild brise fra havet. Her findes fine skotske elementer, da nogle huller går langs klitterne i naturreservatet.

Læs mere om Maspalomas