Golf i Vietnam

Golf i Vietnam har oplevet en voldsom interessestigning de sidste par år og det med god grund. Landet byder på en skøn natur, gastronomiske oplevelser, fantastiske hoteller og en smilende og imødekommende befolkning. Alt dette krydret med golfbaner i verdensklasse i smukke omgivelser.

Med en Golfrejse til Vietnam vil du opleve et fredeligt og trygt land fuld af kontraster og kulturer. De fleste turister som besøger Vietnam er fascineret af den unikke natur. Røde floder i nord, Mekong i syd og næsten hele kystlinjen er et kludetæppe af grønne rismarker.

For nyligt blev Vietnam kåret til ”Undiscovered Golf Destination of the Year” af International Association of Golf Travel Operators (IAGTO). Med sine fascinerende historie, rige kultur og fantastiske klima, har landet meget at byde på. Nu har man ligeledes fantastiske golfbaner designet af nogle af verdens bedste golfbanearkitekter. Golf i Vietnam tåler bestemt sammenligning med golf i Thailand, når talen falder på golfrejser til østen.

Der findes omkring 25 golfbaner i Vietnam og der er omkring 65 på tegnebrættet. Blandt de eksisterende golfbaner er der fem baner i Ho Chi Min-byen, herunder Vietnam Country Club, Long Thanh Golf Club, Song Be Golf Resort og Twin Doves Golf Club. I den nordlige del af Vietnam finder man King’s Island Golf Club, Chi Linh Star Golf & Country Club, Tam Dao Golf Club og Van Tri Golf Club, som regnes for at være den bedste golfbane omkring Hanoi.

Da Nang er den sidste golfdestination i Vietnam og kaldes Vietnam Golf Coast. Her findes nogle af de bedste golfbaner i landet. Da Nang Golf Club, Laguna Lang Co Golf Club og Montgomerie Links Vietnam. Dalat ligger i centrum af Vietnam, som med sine gamle kolonistiske bygninger byder på en hyggelig atmosfære. Her finder man den unikke Dalat Palace Golf Club – den eneste bane i Asien med hvenegræs på både tees, fairways og greens. Derudover byder feriestederne Phan Thiet og Vung Tau også på golfbaner af høj klasse.
Som rejseland har Vietnam et bredt udvalg af gode hoteller og restauranter.

Man vil opleve et højt serviceniveau, hvor man gerne vil gøre det ekstra for at oplevelsen bliver rigtig god. For de historieinteresserede er Vietnam et rent paradis og her findes masser af udflugtsmuligheder, hvor du kan opleve helt unikke kulturelle og historiske steder.

Vietnam

Da Nang

Golf i Da Nang, Hoi An og Hue er ret specielt. Byerne er forbundne via moderne kystveje og tunneller og området betegnes i folkemunde som Vietnam Golf Coast.