Golf & Safari

Golf & Safari

The Gondwana Experience

Vores Golf i Sydafrika – Golf & Safari starter du i Cape Town med god tid til både at spille golf og indsnuse stemningen i storbyen. Fra Cape Town går turen gennem den berømte Garden Route for at bo på Gondwana Game Lodge og opleve “De Fem Store” på en eksklusiv safari tur. Efter denne oplevelse, så venter der 4 dage med fuld afslapning og golf på Sydafrikas bedste golf resort – Fancourt Hotel & Golf Estate.

Fakta

Rejselængde11 dage / 10 nætter
Antal golfrunder5
Afstand til golfbanerne fra Fancourt HotelFancourt Montagu (0km), Fancourt Outeniqua (0km), Pinnacle Point (54km)
Afstand til golfbanerne fra Radisson RedRoyal Cape Golf (17km), Erinvale Golf (51km)

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 19 995,-

fly København - Sydafrika t/r
4 nætter på Radisson Red inkl. morgenmad
2 nætter på Gondwana Game Lodge inkl. fuld pension
4 nætter på Fancourt Hotel inkl. morgenmad
1 runde golf på Erinvale GC
1 runde golf på Royal Cape Golf
1 runde golf på Fancourt Montagu
1 runde golf på Fancourt Outeniqua
1 runde golf på Pinnacle Point Golf Club
meet & greet i lufthavnen
11 dage med lejebil fuld forsikret og fri km

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon10℃

Fancourt Montagu

Fancourt Montagu er oprindelig udtænkt og designet af Gary Player, og den regnes for en af Sydafrikas allerbedste golfbaner. Ligesom søsterbanerne, Fancourt Outeniqua og Fancourt Links, er Montagu altid i fremragende stand. De 18 huller på Montagu er den ældste bane på anlægget og har gennemgået flere renoveringer og opdateringer og fremstår som en meget smuk og klassisk parklands-bane med masser af vandhazarder og bunkers. Som spiller gælder det derfor om at holde tungen lige i munden og bevare koncentrationen på de hurtige greens. En klassebane ud over det sædvanlige.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6714 6324 5669 4947
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Fancourt Outeniqua

Fancourt Outeniqua er ligeledes designet af Gary Player og er en af de tre baner på det imponerende Fancourt anlæg. Banen spiller næsten 6000 meter fra gul tee, så den er blandt de længere. Designet er parkland, og den er smukt rammet ind af bjerge og søer. En golfbane, hvor man får en dejlig naturoplevelse og en endnu bedre runde golf, hvis man tænker sig om.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6312 5986 5603 5194 4954
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Pinnacle Point Golf Club

Med Pinnacle Point Golf Club har Darren Clarke og Peter Matkovich designet et mesterværk. Denne skønne bane, som ligger i et usædvanligt smukt område lige ud til havet, blev kort efter dens åbning i 2007 valgt som en af verdens 10 bedste nye golfbaner af bladet Travel Leisure. Grundet sin placering på klippetoppene, den smukke udsigt og det fascinerende terræn, skal banen spilles med en vis portion respekt.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet seasidebane
Banefakta Par72, 5747 5276 4898
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Darren Clarke og Peter Matkovich

Erinvale Golf Club

Erinvale Golf Club er absolut et must, når man taler om golf i Cape Town. Banen er designet af Gary Player og er uden tvivl en af de bedste golfbaner i Sydafrika. Den ligger smukt omkranset af Hottentots Holland Nature Reserve, så foruden en fremragende golfoplevelse, så venter der også en visuel oplevelse. For-ni byder på en del smalle fairways indhyllet i det smukke landskab. Mens bag-ni spilles mod det imponerende Helderberg bjerg og belønner dig med et fantastisk view udover False Bay.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6506 6202 5840 5222
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Royal Cape Golf Club

Royal Cape Golf Club er Sydafrikas ældste golfklub, dateret tilbage til 1885. Golfklubben har haft til huse flere forskellige steder, men har ligget hvor den gør nu, siden 1905. Layoutet der spilles på nu, har eksisteret siden 1929, dog med flere forbedringer gennem tiden. Grundlæggende har det dog været den samme bane siden da.
Banen ligger stortset midt i Cape Town, som en grøn oase. Banen har træer langs stort set alle de 18 ret så smalle fairways og er forholdsvis flad. Dog kan bolden typisk findes mellem træerne, men kan godt give nogle spændende slag, for at komme tilbage i spil. Vandhazarder er i spil på otte huller. Derudover er der en skøn udsigt til Table Mountain i baggrunden.

”Signatur”-hullet må siges at være 14. hul, som er kendt som et af de sværeste par 4 huller i Sydafrika. Et dogleg-højre hul, som typisk spiller ind i modvinden og med vand foran højre side af green. Hvis man laver par her, så er det en præstation i sig selv.
Banen emmer af historie og har 10 gange været vært for South African Open, med bl.a. Ernie Els som den seneste vinder i 1996 og Gary Player som vinder i 1965.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6258 5859 5511 5392
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Dr. Charles Molteno Murray

Fancourt Hotel

Fancourt Hotel & Golf Estate er eksklusivt, og mange gange kåret til Afrikas bedste resort, af andre anset som verdens bedste. Her er b.la. 5 gourmet-restauranter, tennisbaner, flere pools og en bjergtagende natur,som er med til at gøre denne tur til en skøn og uforglemmelig oplevelse.

Hotellets historie skriver sig helt tilbage til 1847 – det er hotellets smukt bevarede Manor House, der daterer sig så langt tilbage. Et ophold på Fancourt Hotel er og bliver en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI George, ved golfbanen.
Værelser115. Alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, tennis, 4 restauranter, barer, café, m.m.
WifiPå hotellet findes der trådløs opkobling til internet uden ekstra omkostninger.

Gondwana Game Reserve

Gondwana Game Reserve giver en autentisk afrikansk safari oplevelse tæt på Cape Town. Mindre end fire timers kørsel fra Cape Town International Airport, langs Sydafrikas naturskønne Garden Route, tilbyder parken på 11.000 hektar (26.000 acre) et særpræg og luksuriøst malaria-frit Safari-område hvor landets ”The Big 5” (løver, bøffler, elefanter, næsehorn og leoparder) lever.

Bestanden af dyr, herunder, giraffer, flodheste, aber og zebra kan ses på det majestætiske landskab med imponerende udsigt over Langeberg og Outeniqua bjergene i alle retninger. Denne eksklusive safaripark tilbyder gæsterne opmærksom service, sundt afrikansk køkken, inspirerende interiør, en række aktiviteter, herunder Big 5 Game Drives, Mountainbiking, vandreture, Africology-spa-behandlinger. Vi bo i de smukke Fynbos villaer.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedI Gondwana Private Game Reserve
Værelser14 open plan suites
FaciliteterSafari, udendørs swimmingpool, spa, restaurant, bar.
WifiJa, gratis i lobbyen.

Radisson Red Cape Town

Radisson RED Cape Town ligger godt placeret midt på havnen ved siden af Zeitz MOCAA Museum, hvor der altid er masser af liv og masser af spisesteder.
Hotellet er helt nybygget og stod først færdig i 2017. Hotellet er naturligvis moderne og helt med på noderne når det kommer til teknologiske muligheder. Bl.a. kan man bestille mad direkte på fjernsynet og på hotellets egen app. Værelserne er friskt og moderne indrettet med ekstra store vinduer, så det er nemmere at nyde den flotte udsigt til Table Mountain eller vandet.
På toppen af hotellet ligger ”Red Roof”, som er fantastisk poolbar, hvor man kan bade og få en forfriskning, mens man nyder solnedgangen over Table Mountain.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedHavnefronten i Cape Town
Værelser252 værelser
FaciliteterRestaurant, Fitness, Pool, Bar, Rooftop Bar
WifiJa

Gondwana Game Reserve

Fancourt Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.