Hacienda del Alamo

Hacienda del Alamo

Nyt golf resort i Murcia

Lidt syd for lufthavnen i Alicante og velkendte Torrevieja ligger regionen Murcia. Murcia byder på en stor koncentration af golfbaner og en af de absolut bedste af dem er Hacienda del Alamo. Banen har har savnet et godt hotel, men det har det fået nu, hvor Sheraton Hacienda del Alamo er åbnet og har gjort Hacienda del Alamo til et af området bedste golf resorts.

På Hacienda del Alamo bor du midt i Europas køkkenhave mellem regions-hovedstaden Murcia og den historiske by Cartagena. Murcia er en universitets by med et stort udbud af shopping, restauranter og seværdigheder, samt et pulserende natteliv. Cartagena er en charmerende havneby med fine fiskerestauranter og en interessant historie med masser af minder fra romertiden. Begge byer er helt naturlige udflugtsmål fra Hacienda del Alamo. Et ophold på Hacienda del Alamo vil være præget af ro, afkobling og masser af golf

Golfvært på Hacienda del Alamo

Vi har golfvært på Hacienda del Alamo og det betyder et højere serviceniveau. Golfværten er grundstammen i vores koncept og arbejder for, at du får den bedst mulige golfferie med Golf Plaisir. Du kan læse mere om vores golfværters rolle her

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i området16
Afstand golfbane0 m
Afstand lufthavnenAlicante International Airport, 117 km
Nærmeste byMurcia, 46 km
ArrangementKonkurrencer, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 7 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee (4 x Hacienda del Alamo + 1 x Lorca Golf inkl. transfer t/r)
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon32.2℃

Hacienda del Alamo

Golfbanen på Hacienda del Alamo blev indviet i 2006 og har altid været anset som en af områdets allerbedste baner. Dave Thomas har designet en 18-hullers bane med ambitionen om at tilbyde en rigtig mesterskabsbane og han er lykkes. Fra backtee er den en af Spaniens længste golfbaner og selv fra gul og rød tee, er banen en udfordring. Som flere andre baner i området mellem Murcia og Cartagena er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med waste areas og tydeligt markerede roughs, som giver banen en tydelig kontur og giver en visuel lækkker oplevelse.

Banen er svagt kuperet med en med en del ondulerede områder på fairway og omkring green. Flere søer kommer i spil på et par af hullerne. Delt på to fine par 3 huller (nummer 8 og 12), hvor bolden må flyves over vand for at nå green. Dels nær klubhuset, hvor et par søer skaber lidt dramatik, da teestederne på første og tiende er omgivet af vand, ligesom niende og attende green er to par 5 huller med vand op langs siderne og ind mod green. Spændende og svære afslutningshuller, hvor alt kan ske.

Hacienda del Alamo har et af områdets bedste træningsfaciliteter med stor driving range, flere chip- och pitchgreens, stor putting green och seks korte huller kun til træning.

Et storslået klubhus med en velasorteret pro shop, hyggelig bar og restaurant med en stor terrasse, hvor frokosten kan nydes i solen med udsigt til niende og attende green gør oplevelsen på Hacienda del Alamo til en unik en af slagsen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banfakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

Lorca Golf

Lorca Golf ligger i bjergene mellem den hyggelige havneby Aguilas og kulturbyen Lorca. Banen er på smukkeste vis lagt ned i landskabet med raviner og her er en del vand er i spil. Lorca er en lettere kuperet bane i smukke omgivelser, som er en fornøjelse at spille. Greens er udfordrende og banen er afvekslende og udfordrende, hvilket giver den de kvaliteter, der gør, at den værd at besøge igen og igen.

Selv om Lorca Golf spilles forholdsvis kort med sine 5.217 meter, skal man ikke lade sig afskrække. Banen er efter vores mening overset, nok primært fordi den ligger lidt afsides. Vi er glade for nu også, at kunne tilbyde vores gæster et long stay ophold med golf på Lorca banen. Det kan kort opsummeres: Præcision og længde belønnes, det modsatte straffes.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72 5613 52174777 4337
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Dave Thomas
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Sheraton Hacienda del Alamo

Sheraton Hacienda del Alamo slår dørene op til til sommeren 2018 og bliver et tiltrængt friskt pust til golf resortet. Et moderne golf hotel med 156 smagfuldt indrettede værelser langs banens første hul.

I hovedbygningen finder man receptionen, bar, restauranter, spa, konferencelokaler, svudbyggnaden finns reception, bar, restauranger, spa, konferenslokaler og andre faciliteter. Foruden den store restaurant, hvor morgenmaden og middagen serveres, er der en a la carte restaurant med Nikkei-tema. Nikkei er fusionen mellem det japanske og peruvianske køkken, som har vundet indpas i gastronomiske univers og kan varmt anbefales at prøve, hvis man ikke har gjort det før.

I spa- og wellnessafdelingen finner vi sauna, spabade og et stort udbud af massage og behandlinger. Tennisbaner, padel och lignende sportfaciliteter findes ikke på hotellet, men på selve resortet.

På Sheraton Hacienda del Alamo er hotelværelser indrettet i lyse og moderne farver. Hotellet har 128 standart værelser og 26 suiter med både soveværelse og opholdsstue. Alle værelser er funktionelt indrettet med alle de faciliteter, som man kan forvente sig af et nyopført Sheraton hotel. Hovedbygningen og værelses-fløjen omgiver hotellets gårdhave og poolområde, hvor du som gæst kommer til at tilbringe eftermiddagen efter golfen med en god bog og en kølig drink fra poolbaren. Hacienda del Alamo og det nye Sheraton-hotel passer perfekt til dig som søger en afslappende golfferie uden stress, god golf, god mad og et dejligt hotel.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedLige ved første fairway
Værelser156. Alle værelser med AC, safebox, minibar, hårtørrer, mm.
FaciliteterUdendørs pool, restauranter, barer, sportcenter, spa, mm.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.