Hacienda del Alamo
- Tilbage i vores forårsprogram 2022!

Hacienda del Alamo

Lækkert golf resort i Murcia

Lidt syd for lufthavnen i Alicante og velkendte Torrevieja ligger regionen Murcia. Murcia byder på en stor koncentration af golfbaner og en af de absolut bedste af dem er Hacienda del Alamo. Banen har gennem årene savnet et godt hotel, men i 2018 åbnede hotellet ved banen, hvilket har gjort det til et af området bedre golf resorts.

På Hacienda del Alamo bor du midt i Europas køkkenhave mellem regions-hovedstaden Murcia og den historiske by Cartagena. Murcia er en universitets by med et stort udbud af shopping, restauranter og seværdigheder, samt et pulserende natteliv. Cartagena er en charmerende havneby med fine fiskerestauranter og en interessant historie med masser af minder fra romertiden. Begge byer er helt naturlige udflugtsmål fra hotellet. Et ophold på her vil være præget af ro, afkobling og masser af golf

 

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Baner i området 16
Afstand golfbane 0 m
Afstand lufthavnen Alicante International Airport, 117 km
Nærmeste by Murcia, 46 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee (4 x Hacienda del Alamo + 1 x Lorca Golf inkl. transfer t/r)
fly
flyskat
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon27.8℃

Hacienda del Alamo

Golfbanen på Hacienda del Alamo blev indviet i 2006 og har altid været anset som en af områdets allerbedste baner. Dave Thomas har designet en 18-hullers bane med ambitionen om at tilbyde en rigtig mesterskabsbane, og det er han lykkedes med. Fra backtee er den en af Spaniens længste golfbaner, og selv fra gul og rød tee, er banen en udfordring. Som flere andre baner i området, mellem Murcia og Cartagena, er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med waste areas og tydeligt defineret rough, som giver banen en tydelig afgrænsning og en visuel lækkker oplevelse.

Banen er svagt kuperet med en med en del ondulerede områder på fairway og omkring greens. Søer kommer i spil på flere af hullerne, blandt andet på de to fine par 3 huller (ottende og tolvte), hvor bolden må flyves over vand for at nå green, og ved klubhuset hvor søer skaber dramatik, hvor tiende er omgivet af vand, ligesom at niende og attende – to par 5 huller, med vand op langs siderne og ind mod green. Spændende og svære afslutningshuller, hvor alt kan ske.

Hacienda del Alamo har regionens bedste træningsfaciliteter med stor driving range, flere chip- og pitchinggreens, stor putting green og seks par-3 huller kun til træning.

Klubhuset er storslået med en velasorteret pro shop, hyggelig bar og restaurant med en stor terrasse, hvor frokosten kan nydes i solen med udsigt til niende og attende green, og er medvirkende til at gøre oplevelsen på Hacienda del Alamo til en unik en af slagsen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banfakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Bandesign Dave Thomas

Hacienda del Alamo Golf & Spa Resort

Hacienda del Alamo Golf & Spa Resort slog dørene op til til sommeren 2018 og er blevet et tiltrængt friskt pust til golf resortet. Et moderne golf hotel med 156 smagfuldt indrettede værelser langs banens første hul.

I hovedbygningen finder man receptionen, bar, restauranter, spa, konferencelokaler, og andre faciliteter. Foruden den store restaurant, hvor morgenmaden og middagen serveres, er der en a la carte restaurant med Nikkei-tema. Nikkei er fusionen mellem det japanske og peruvianske køkken, som har vundet indpas i gastronomiske univers, og kan varmt anbefales, hvis man ikke allerede har prøvet det.

I spa- og wellnessafdelingen finder vi sauna, spabade og et stort udbud af massage og behandlinger. Tennisbaner, padel och lignende sportfaciliteter findes ikke på hotellet, men på selve resortet.

På Hacienda del Alamo Golf & Resort er værelserne indrettet i lyse og moderne farver. Hotellet har 128 standard værelser og 26 suiter med både soveværelse og opholdsstue. Alle værelser er funktionelt indrettet med alle de faciliteter, som man kan forvente sig af et nyopført hotel. Hovedbygningen og værelsesfløjen omgiver hotellets gårdhave og poolområde, hvor du som gæst kan tilbringe eftermiddagen med en god bog og en kølig drink fra poolbaren. Hacienda del Alamo Golf & Spa Resort passer perfekt til dig som søger en afslappende golfferie uden stress, med god golf, god mad og et dejligt hotel.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Lige ved første fairway
Værelser 156. Alle værelser med AC, safebox, minibar, hårtørrer, mm.
Faciliteter Udendørs pool, restauranter, barer, sportcenter, spa, mm.
Wifi På hotellet er der gratis WiFi.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.