Aguilas Golf

Aguilas Golf

Aguilas Golf er vores nyeste destination i Murcia regionen – syd for Alicante. Vi tilbyder både 4-stjernet hotel eller lejligheder i den hyggelige by Águilas. Hvad enten du vælger af ugerejse eller long stay i Aguilas, så kommer du til at bo i en levende spansk by med 35.000 indbyggere. Aguilas ligger i den sydlige del af den tørre og solsikre Murcia region på grænsen til Andalusien.

Byen er en er en historisk havneby, med levn fra romerne og fønikerne. I sommerhalvåret er der masser af liv i byen, men også om vinteren er her godt by- og aftenliv. Specielt området omkring strandpromenaden, hvor du finder en del restauranter og barer.

Lejlighederne er pæne treværelse lejligheder ca. 3 km fra havnepromenaden i Aquilas og 1 km fra nærmeste strand. Perfekt til det længere ophold, hvor det er rart med lidt ekstra plads. På hotellet bor du på havnepromenaden med kort afstand til restauranter, indkøb, centrum og havet. Golfmulighederne strækker sig fra fri golf på den smukke Lorca Golf, når det gælder long stay eller forskellige baner ved ugeophold.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Baner i nærområdet 3
Afstand til lufthavnen Alicante lufthavn, 163 km
Nærmeste by Aguilas, 3km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 7 395,-

7 nætter på Hotel Puerto Juan Montiel
morgenmad
5 runder golf på Lorca Golf (tilkøb evt. runder på Hacienda del Alamo eller Mundo Aguilon lokalt)
fly
flyskat
transport af bagage og golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon30.7℃

Lorca Golf

Lorca Golf ligger i bjergene mellem den hyggelige havneby Aguilas og kulturbyen Lorca. Banen er på smukkeste vis lagt ned i landskabet med raviner og her er en del vand er i spil. Lorca er en lettere kuperet bane i smukke omgivelser, som er en fornøjelse at spille. Greens er udfordrende og banen er afvekslende og udfordrende, hvilket giver den de kvaliteter, der gør, at den værd at besøge igen og igen.

Selv om Lorca Golf spilles forholdsvis kort med sine 5.217 meter, skal man ikke lade sig afskrække. Banen er efter vores mening overset, nok primært fordi den ligger lidt afsides. Vi er glade for nu også, at kunne tilbyde vores gæster et long stay ophold med golf på Lorca banen. Det kan kort opsummeres: Præcision og længde belønnes, det modsatte straffes.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72 5613 52174777 4337
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Dave Thomas
Driving Range Udslag fra græs og måtter

Aguilas De Los Collados Apartments

Med Aguilas De Los Collados Apartments tilbyder vi pæne og store tre-værelses lejligheder 3 km fra havnepromenaden i Aquilas og 1 km fra nærmeste strand. Perfekt til et længere ophold, hvor det er rart med lidt ekstra plads, kort afstand til restauranter, indkøb, centrum og havet. El afregnes ved afrejse, ca. € 50. Rengøring/skift af linned hver anden uge. Der er frit spil på Lorca Golf, som ligger en kort køretur fra lejligheden.

Hotel Puerto Juan Montiel

Hotel Puerto Juan Montiel er et 4-stjernet på havnefronten i hyggelige Águilas i Murcia-regionen i det sydøstlige Spanien. Du bor med gå-afstand til indkøb, strand- og havnepromenade, restauranter, aften- og natteliv. Hotellet har spa, restaurant, bar, inden- og udendørs pool etc. Vi tilbyder en golfpakke på Lorca Golf Course, samt mulighed for at ”bytte” runder til Mundo Aguillon, Haciende del Alamo og Condado Alhama.

Fakta

Beliggenhed Promenaden i Águilas
Antal værelser 127
Faciliteter Spa, restaurant, mini bar m.m.
Wifi Ja

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.