?>

Troia

Troia Golf

Afkoblende, naturskønt med spændende golf

Naturskønt, er det mindste man kan sige om Troia! Beliggende på en halvø, formet af Atlanterhavet og floden Sado, er dette en unik og afkoblende golfdestination, som vi anbefaler alle, at besøge en gang i livet.

Det kan være svært at tro, at bare nogle kilometer syd for storbysmetropolen Lissabon, ser man sanddynerne strække sig ud i Atlanterhavets bølger. Her findes en af de mest populære golfbaner i Portugal, og et resort med egen marina. Desuden er der lidt varmere og mere sol, fordi de omkringliggende bjerge beskytter Troia fra regn og vind.

Fra Troia, så ser man havnebyen Setubal på den anden side af bugten, hvilket er den nærmeste storby, bare 15 minutters sejlads væk. Man tager med fordel katamaranen over bugten, og havner midt i Setubal, hvor der findes et stort udbud af restauranter, barer og butikker. Om man færdes med bil, så går bilfærgen bare 5 minutter fra hotellet, straks efter golfklubben.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet7
Afstand til lufthavnLissabon Airport 70 km (med færge), Hvis man rejser via broen, så er transporttiden ca. 1 time og 50 minutter. Færgens tidsplan afgør, på hvilken måde I kommer over til Troia på.
Nærmeste byLissabon, 60 km med færge fra Troia.
ArrangementerKonkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 395,-

7 nætter i dobbeltværelse
halvpension
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon13.1℃

Troia Golf Club

Troias golfbane er designet af den amerikanske legende Robert Trent Jones Sr. Han har skabt en spektakulær skov- og seaside bane, som er en af de mest fascinerende golfudfordringer i Portugal. I avisen Golf Worlds rangering af Europas bedste baner, plejer Troia at ligge højt oppe, på omkring en 20. plads. Greens er relativt små, med naturligt formede bunkere, som beskytter greens, mens fairways er relativt smalle og omgivet af sanddyner og fyrretræer. De første ni huller har flere smukke seaside huller. Trent Jones har aldrig savnet superlativer, i forbindelse med hans Troia-kreation, der åbnede allerede i 1980. Hans favorit er hul 3, som også er med blandt de 18 favorithuller, som han har skabt.

Det som kendetegner en god golfbane, finder man her på Troia, da den virkelig er en test for lavhandicapperen, fra back tee, men faktisk også en rigtig nydelse, for de mere beskedne spillere, da den er forholdsvis kort, sammenlignet med de andre baner rundt omkring i verden. Klubhuset er nybygget i en rustik stil, og har en række faciliteter, såsom proshop, bar og restaurant, med en stor veranda mod greenen på 18. hul. Desuden findes der en udemærket drivingrange, to putting greens og et øvelsesområde med to huller designet til short game træning.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Skov- og seaside bane
Banefakta Par 72, 6320 5831 4872
Drivingrange Udslag fra græs og måtte
HCP-grænse 54
Banedesign Robert Trent Jones Sr.
Transport Transport til og fra golfbanen, foregår på faste tider iflg. tidsplanen, som ses på pladsen. Ønsker man at rejse på andre tider, for eksempel at udnytte heldagsgreenfree, sker dette for egen regning.

Aqualuz Suite Hotel

Aqualuz Suite Hotel ligger nede ved havnen, og nær den fantastiske Meia Beach. Hotellet tilbyder overnatning i tre separate tårne, Rio, Lagao & Mar, med i alt 301 moderne værelser, der betegnes som Studios eller Suites. Her er naturligvis også både restaurant og bar. Troia er sit eget lille resort ude på en halvø, helt unik af sin slags – her findes endda også et kasino, hvis du vil prøve lykken. Fra marinaen, kan man også tage en kort sejltur over floden til Setubal, hvor der bydes på yderligere restaurantalternativer, ja selv på shopping. En udflugt dertil er en herlig oplevelse, og er man heldig, kan man endda se delfiner svømme rundt om færgen. Unikt, det var ordet for Troia!

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedNær strand og marina. Ca. 1 km fra golfbanen (transport indgår).
Værelser301 stk. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
FaciliteterIndendørs pool, lille spa, restaurant, bar mm.
WifiPå hotellet er der trådløs opkobling til internettet uden ekstra omkostninger

Troia Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.