Monte Rei Golf & Country Club

Monte Rei Golf & Country Club

Portugals bedste golfbane

Med Monte Rei Golf & Country Club får du en golfoplevelse ud over det sædvanlige. Banen har igennem flere år været rated som den bedste golfbane på Algarvekysten og i Portugal. Det er Jack Nicklaus som har stået bag designet af Monte Rei og han har formået at få det bedste ud af den smukke natur, som området bag Algarvekysten byder på. Netop Nicklaus sætter stor ære i at bruge den lokale vegetation og den spiller flot ind på banens layout, hvor naturen og banen smelter sammen til en harmonisk oplevelse.

Til Monte Rei Golf & Country Club hører en lang række luksusvillaer opført i traditionel portugisisk stil og design. Villaerne findes fra 1 soveværelse og helt op til villaer med 4 soveværelser med privat swimmingpool. Der er ligeledes spa og fitnesscenter, tennisbaner, samt fællesareal med barer og restaurant. Alt hvad du skal bruge til en god golfferie på Algarve.

Som supplement til Monte Rei, så får du også to runder på Quinta do Vale Golf, som er en Ballesteros mesterskabsbane i et smukt layout helt ned til Guadiana-floden som grænser op til Spanien.

Ikke langt fra Monte Rei finder du den hyggelige by Tavira med ikke mindre end 37 kirker og seværdigheder. Derudover kan man med fordel gøre et dagsbesøg i Spanien, som ligger mindre end en halv times kørsel fra Monte Rei.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i området1
Afstand til lufthavnenFaro Lufthavn, 55 km
Nærmest byTavira, 15 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 195,-

7 nætter i villa med 1 soveværelse
5 runder golf på Monte Rei Golf Course inkl buggy
fly
flyskat
transport af bagage og golfbag

Der er ikke transfer med i pakken, så vi anbefaler at leje en bil til rejsen. Se her hvordan du kan leje en bil: https://golfplaisir.dk/billeje/

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon16.2℃

Monte Rei Golf Course

Monte Rei golfbanen er placeret i det maleriske Algarve med udsigt over Serra do Caldeirão mod nord og Atlanterhavet mod syd. Selvom der kun er et kvarters kørsel til vandet og den dejlige gamle by Tavira, så føles det stadig som om du helt afsides langt fra civilisationen. Klubhuset er opbygget i spansk hacienda-stil og huser både receptionen, butik, omklædningsrum. Derudover er der selvfølgelig også en restaurant med en indbydende udendørs terrasse.

Selve golfbanen åbnede for spil i 2007 og regnes for en af de bedste golfbaner i Portugal. Banen er designet af Jack Nicklaus og byder på et unikt og indbydende layout, hvor vandet kommer i spil på elleve af de atten huller. På Monte Rei er der virkelig kælet for detaljerne og både det visuelle og standen på banen er helt i top. Det er absolut en bane du skal spille, når det gælder golf i Algarve.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Åben parkbane
Banefakta Par 72 656760305713 4845
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Udslag fra græs

Quinta do Vale

Quinta do Vale Golf Club ligger i det smukke landskab i den sydøstligste del af Portugal, hvor Guadiana-floden danner grænsen mellem Portugal og Spanien. Det er Severiano Ballesteros der har designet den 18-hullers mesterskabsbane og i vanlig stil, har han givet banen seks par 5-huller, seks par 4-huller og seks par 3-huller.

Ballesteros mission med Quinta do Vale var at skabe en bane, hvor alle kunne få en sjov oplevelse uanset handicap. Derfor vil du finde en del dogleg huller, brede fairways og ikke mindst masser af vandhazarder.

Foruden udfordringerne på banen, så ligger banen fantastisk smukt i en frodig dal, hvor udsigten til Guadiana floden er med til at gøre oplevelsen helt unik.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6511 6206 5756 5368 4801
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Severiano Ballesteros

O Miradouro Village

O Miradouro Village er de luksus villaer, som ligger ved Monte Rei banen. Her er tale om 53 individuelle villaer og 37 villaer som er sammenhængende. De ligger alle i Parque Miradouro og er bygget i traditionel portugisisk stil. Villaerne tilbyder alle de fornødenheder og komfort, som du også har i dit eget hjem. Der findes varianter med alt fra 1, 2 og 3 soveværelser. Så det er både muligt med en parferie eller at samle flere familier.

Villaerne ligger bag “Veranda”, som er det sociale samlingspunkt med restaurant og bar. Herudover finder du både tennisbaner, pool, spa og et fitnesscenter.

Fakta

BeliggenhedVed golfbanen
Antal værelser90 villaer
FaciliteterSwimmingpool, restaurant, bar, fitnesscenter, spa
WifiJa

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.