Vogo Abu Dhabi

Vogo Abu Dhabi

Golf i verdensklasse!

Vogo Abu Dhabi er det perfekte rejsemål, for den kræsne golfspiller, som vil være garanteret varme og højeste kvalitet til en fornuftig pris. Fem-stjernet overnatning og golf på klasseanlægget Abu Dhabi Golf Club vil ikke skuffe nogen.

Vogo Abu Dhabi er noget af det bedste som Abu Dhabi har at byde på. Du bor på det 5-stjernede Vogo Abu Dhabi Golf Resort & Spa, som ligger med udsigt til den imponerende Abu Dhabi Golf Club og nabo til det imponerende klubhus –  udformet som en falk, som vogter over greenen på både hul 9 og  hul 18.

Golfbanen vil de fleste sikkert nikke genkendene til, da ABU DHABI HSBC CHAMPIONSHIP de seneste år har været fast inventar på DP World Touren og været en af de første store turneringer på Race to Dubai. Det har virkelig sat De Forenede Arabiske Emirater og ikke mindst Abu Dhabi på golf-verdenskortet.

Golfbanen og det imponerende Vogo-hotel gør Westin Vogo Abu Dhabi til et førsteklasses golfresort. Her er kælet for detaljerne og ikke sparet på noget – range boldene er lagt i pyramideform, banen er på det nærmeste manicureklippet og den fantastiske buffet på hotellet indeholder noget for enhver smag og holder virkelig høj klasse.

 

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Baner i nærområdet 3 stk.
Afstand til lufthavn Dubai International Airport, 134 km
Afstand til golfbane 0 meter
Nærmeste by Centrale Abu Dhabi 20 km.
Arrangementer Matcher, udflugter m.m.
Pasregler Ved rejser til De Forenede Arabiske Emirater, må passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter at man har forladt landet. Midlertidigt pas accepteres ikke for indrejse til De Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 0,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad og 5 middage
4 greenfee på Abu Dhabi Golf Club
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon23℃

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club er nok bedst kendt for sit imponerende falkeformede klubhus. Det må være et af verdens mest specielle klubhuse og også det mest fotograferede. Når man er kommet godt ind i klubhuset, under falkens vinger, så er alt stort og elegant. Det faktum, at der er hele 3 etager, siger noget om størrelsen af klubhuset. Et lille tip: Der findes en hyggelig bar på 2. sal.

Golfbanen består af den kendte mesterskabsbane, men der er også en rigtig god 9 hullers sløjfe, som er belyst. Det er den tyske stjernespiller Martin Kaymers favoritbane og det er måske ikke så mærkeligt, eftersom han har vundet her hele tre gange.

Men Abu Dhabi Golf Club er en populær bane, og mange af tour spillerne lovpriser Peter Harradines design, som nænsomt har udlagt denne fantastiske parkbane, med strategisk godt placerede vandhazarder og bunkers. I et tidligere ørkenlandskab, forventer man ikke, at der kan være mange vandhazarder, men her er ikke mindre end syv saltvandssøer.

For middelgolferen, kan alt snak om tourbane opleves som lidt afskrækkende, men en god og moderne golfbane har flere forskellige tees, som gør banen menneskelig, selv for os amatørspillere. Den fremragende finish, betyder, at du altid vil have gode lies, og bolden føles næsten tee’et op på de perfekte fairways. Greens er jævne og hurtige, men ikke tilnærmelsesvis sådan, som de præsenteres når DP World Touren er på besøg.

I kommer derimod til at føle en vis anspændthed, når I spiller op mod greenen på 18. hul og den store falk stirrer på indspillet og afsluttende putts. 9 huls sløjfen er en bane i fuld længde og er et meget godt supplement til mesterskabsbanen, da den også er belyst. Har I ikke spillet aftengolf tidligere, så vil I have mulighed for opleve det her.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Golfbil Buggies er inkluderet, for dem der ønsker det. Det er også tilladt at gå banen.
Banedesign Peter Harradine

The Vogo Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Vogo Abu Dhabi Golf Resort & Spa ligger ved siden af ​​den mægtige falk, der er kendetegnet for Abu Dhabi Golf Clubs klubhus. Hotellet har en afslappet og hyggelig atmosfære og selvom det er stort  falder det godt ind i kombination med klubhuset. Hotellet er luksuriøst, men ikke overdådigt. Værelserne er klassisk stramt indrettede på 45 kvadratmeter som føles dejligt rummeligt.

Den sande klasse af et hotel viser sig ofte, når man spiser i buffetrestauranten og her er Fairways restauranten i en klasse for sig selv og holder samme høje niveau, som resten af ​​anlægget. Der er selvfølgelig flere restauranter på hotellet, men buffeten er det, der er inkluderet i vores pakke. Hovedbaren er Lemon & Lime Lounge, som støder direkte op til den imponerende lobby.

Der er naturligvis gode fitnessfaciliteter, et spa og to pools –  et svømme- og afslapningsbassin samt et 25 meters motionsbassin.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed På golfbanen Abu Dhabi Golf Club
Værelser 172. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
Faciliteter Udendørs swimmingpool, spa, restauranter, barer, café, m.m.
Wifi På hotellet findes trådløs adgang til internettet uden ekstra omkostninger.

The Vogo Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.