Golfrejser til Playitas

Playitas Resort ligger ned til vandet ligesom de fleste andre hoteller på Fuerteventura, men der er to ting, som gør at Playitas ikke ligner noget andet hotel. Det første er placeringen. De fleste hoteller ligger helt ned til vandet. Men Playitas ligger lidt tilbagetrukket i en del med egen bugt perfekt til badning. Den anden forskel er Playitas storsatser på sport. Her finder du alt fra bordtennis til en swimming pool OL format og selvfølgelig også en golfbane. Playitas er som en grøn oase i den ellers barske med smukke natur på Fuerteventura. Vil du have en aktiv ferie med meget golf, sol fra en skyfri himmel og mulighed for at prøve andre sportsgrene, ja så er Playitas rejsemålet.

Golfrejserne til Playitas Resort sælges af Apollo.

Golfen

Playitas Golf har fem huller som ligger ved hotelområdet og giver et “golf touch” til hele Playitas Resortet. De resterende huller ligger naturskønt på den anden side af vejen fra hotellet. Hullerne føles meget naturlige og banearkitekten har taget hensyn til områdets naturlige landskab, som gør at fairways bølger fint frem og tilbage. Greens har man haft ekstra fokus på hos Playitas Golf og det giver masser af muligheder for udfordrende pinplaceringer. Banen er varieret og sjov at spille med strategiske placerede udfordringer, som udfordrer alle golfniveauer. Vi har selvfølgelig heldagsgreenfee og banen er forholdsvis kort, så man slipper for en 5 timers runde og kan uden problemer nå at spille 36 huller på en dag. Eller måske spille tennis, deltage i en holdtræning, cykle, fitnessrummet eller en runde mini-golf. Eller benytte udeserveringen ved poolen og nyde tilværelsen. De fleste af vores gæster søger helhedsoplvelser og den får I helt sikkert på Playitas.

Resortet

Playitas Hotel er kun nogle år gammelt, hvilket gør at det fremstår som nyt og moderne. Området er stort og opdelt i tre dele med det store olympiske bassin som centrum. Hotellet ligger i forlængelse af klubhuset og ned mod vandet. Fra restauranten har man udsigt over store dele af anlægget og den smukke lavastrand. Hotellets pool er som alle swimming pools opvarmet og her finder man ro. Playitas ligger tæt på Grand Tarajal – Fuerteventuras næststørste by – og i gå afstand til fiskerlejet Playitas, hvor man finder flere hyggelige restauranter.