Golfrejser Sydafrika

Golfrejser til Sydafrika er noget af det mest optimale man kan opnå som nysgerrig golfspiller. Den unikke mulighed for at kombinere golf på nogle af verdens bedste golfbaner med safari, smukke strande og en gastronomi i verdensklasse har fået mange danskere til at kigge på Sydafrika, når golfrejsen skal bestilles.

golf sydafrika vinruten

Golf i Sydafrika – Vinruten

Vores Golf i Sydafrika – Vinruten er et rejseforslag til dig, som vil have det bedste af Sydafrikas vin og golfbaner. Turen tager sit udgangspunkt i Cape Winelands og Garden Route, som er et af Sydafrikas smukkeste områder.

Læs mere om rejsen

pinnacle point sydafrika

Golf i Sydafrika – The Gondwana Experience

Vores Golf i Sydafrika – Golf & Safari starter du i Cape Town med god tid til både at spille golf og indsnuse stemningen i storbyen. Fra Cape Town går turen gennem den berømte Garden Route for at bo på Gondwana Game Lodge og opleve “De Fem Store” på en eksklusiv safari tur.

Læs mere om rejsen

Leopard creek golf

Golf i Sydafrika – Cape Town & Kruger Park

Dette er den ultimative golfferie i Sydafrika. I starter jeres rejse i smukke omgivelser i Garden Route – Sydafrikas golfmekka – med ophold på Sydafrikas bedste golf resort. Herefter går turen mod Cape Town, hvor I bor på det majestætiske Table Bay Hotel i havnepromenaden.

Læs mere om rejsen

Rovos Rail

Golf i Sydafrika – Rovos Rail

Rovos Rail giver dig muligheden for at opleve Sydafrika på en helt unik rejse. Først har du et par dage til at opleve Cape Town med lokal guide, dernæst golf i skønne Stellenbosch inden turen går mod Johannesburg og Pretoria hvor den eksklusive togtur med Rovos Rail starter.

Læs mere om rejsen