Forårsrejser

Hvad er bedre end at komme godt i gang med golfsæsonnen - en rejse sydpå til sol og varme er selvfølgelig altid godt, men når det så kombineres med golf, så bliver det ikke meget bedre. Her finder du et udvalg af de allerbedste golfrejsemål til foråret, så du kan kick-starte sæsonnen og vende hjem med god energi - klar til de danske golfbaner!

Fra 10 495 ,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golf resort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt område.

Fra 9 995 ,-

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.

Fra 11 995 ,-

Grækenland, Kreta

Crete Golf Club

Grækenlands største ø, er den sydligst beliggende og mest populære, blandt de hundredevis af turister, som årligt besøger det græske øhav. Øen har også en rigtig lækker golfbane, som vi tror, kan blive en rigtig positiv overraskelse for dig, som vælger Kreta til din næste golfferie.

Fra 6 895 ,-

Italien, Norditalien

Bogogno

Få hoteller har en rigtig god golfbane udenfor døren. Bogogno har to! Læg dertil beliggenheden, midt i et af Piemontes herlige vindistrikter, og det naturskønne område omkring Lago Maggiore. Med nem transport fra Milano lufthavn, er vi sikre på, at Bogogno bliver populært!

Fra 5 495 ,-

Italien, Rom

Parco de' Medici

Parco de' Medicis fantastiske beliggenhed giver dig mulighed for at spille golf om morgenen og derefter tage shuttlebussen direkte ind til Piazza Venezia i det centrale Rom. En nem måde at kombinere golf og kultur på!