Efterårsrejser med Golf Plaisir

Efterårsrejser

Hvad kan være bedre end at spille golf hele sommeren i Danmark vel vidende, at når det begynder at lakke mod enden med den danske sæson, så skal du sydpå i efteråret med dine bedste golfvenner!

Golf Plaisir har et bredt udvalg af efterårsture, hvor du forlænger sommeren og golfsæsonen - får dejlig sol og varme samt mulighed for at spille mere god golf. Med vores golfværter på stedet kan du koncentrere dig om golfen og bare nyde livet. På langt de fleste af vores destinationer er der desuden ubegrænset greenfee og selvfølgelig garanterede starttider inkluderet.

Så lad dig inspirere af både nye og velkendte klassikere i vores efterårsprogram!

Fra 8 995 ,-

Tunesien, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf udenfor Hammamet er ikke bare en almindelig golfbane, men et komplet golfanlæg med i alt 45 huller og gode træningsområder. Hjertet i anlægget er klubhuset og fra klubhuset er der ikke mange meter til første tee, rangen eller restaurantens udendørsservering.

Fra 11 495 ,-

Cypern, Nordlige Cypern

Korineum

Korineum Golf i det nordlige Cypern lokker med golf af virkelig høj klasse, men også med de lækreste sandstrande og turkisblåt hav. Cypern har også det måske mest solrige klima i Middelhavet og den høje gennemsnitstemperatur giver en ekstra lang golfsæson med varme i det tidlige forår som fortsætter langt hen på efteråret.

Fra 9 995 ,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golf resort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt område.

Fra 8 995 ,-

Portugal, Lissabon

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 blev Praia D’El Rey udnævnt til Europas bedste golfresort og nu kommer den opgradering, som vi har ventet på - den nye golfbane West Cliffs. Et allerede fantastisk golfresort, er nu om muligt blevet endnu bedre. Den spændende West Cliffs gir tidligere besøgende en virkelig god anledning til, at komme tilbage.