Den trygge golfrejse

For os på Golf Plaisir er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du skal booke og planlægge din golfferie. Vi tilbyder Åbent Køb på langt de fleste af vores efterårsrejser og har dermed gjort det enkelt og så risikofrit for dig som muligt, at bestille din golfrejse med os.

Den trygge golfrejse

  • Åbent køb frem til 15. juni*, uanset årsag, på alle vores almindelige ugerejser med golfvært.
  • Vi følger altid Udenrigsministeriets Rejsevejledninger og tilbagebetaler dine penge – ikke iform af gavekort eller bonuspoint.
  • Golfværter på langt de fleste af vores rejsemål.
  • Vi har en nødtelefon, så du kan komme i kontakt med os både før og under rejsen.
  • Vi har næsten 30 års erfaring med at arrangere golfrejser til hele verden.
* Gælder for Golf Plaisirs almindelige ugerejser med Golfvært, Long Stay, samt Tema og specialrejser, som kan bookes online på golfplaisir.dk i perioden 15. september til 30. november 2021. Samt grupperejser med PGA proer, som har afrejse efter den 15. oktober.

Se mere her

Åbent Køb frem til 15. juni

Hos Golf Plaisir vil vi gerne, at du med tryghed og sikkerhed kan bestille og se frem til din næste golfrejse. For os er det vigtigt, at du ikke føler nogen form for usikkerhed, når du bestiller din rejse hos os og du derfor tilbyder vi nu konceptet Åbent Køb.

Med Åbent Køb  giver vi dig fri afbestilling på din rejse frem til 15. juni på de fleste rejsemål til efteråret. Hermed er du sikret, at du kan kvit og frit afbestille din golfrejse uden begrundelse. Vi kalder det Åbent Køb og det betyder, at du trygt kan bestille din golfrejse med Golf Plaisir.

Læs mere om Åbent Køb

 

Peter Browall: Golf Plaisir er det trygge valg

At rejse skal være sjovt, enkelt, spontant og sikkert. Men i disse tider med usikkerhed om hvornår du igen kan rejse, så er det vigtigt, at du har vælger et rejsebureau, som leverer tryghed og ansvarlighed og overholder aftaler. Vi følger selvfølgelig Udenrigsministeriets vejledninger og Pakkerejseloven, hvis der skulle ske ændringer i dine rejseplaner i forbindelse med Covid-19. Økonomisk er det også sikkert stillet med Golf Plaisir. Vi har gennem hele denne proces tilbagebetalt penge til de af vore gæster, som ikke kunne rejse. Det agter vi at fortsætte med. Derudover har vi lavet en del tiltag, som øger trygheden, når du rejser med Golf Plaisir. Så læs med her, hvor vor vi er det trygge valg, når det gælder din næste golfrejse. 

Læs mere om det trygge valg