Bagagetransport med Valizo og Golf Plaisir

Slip for bagageslæb til/fra lufthavnen – få check-in og opsamling hjemme

Til dig der flyver med Jet-time, SAS, NovAir, Lufthansa, Swiss, Austrian, KLM, Braatens m. flere. Vil du slippe for at slæbe bagagen til lufthavnen og stå i kø ved check-in? Så har vi i samarbejde med VALiZO nu mulighed for at tilbyde dig en nemmere start på din rejse.

VALIZIO afhenter og  indchecker din bagage derhjemme inden afrejse – så du bare skal gå direkte til security, når du kommer til lufthavnen.

Obs: Gælder kun fra Københavns lufthavn!

Pris
  • Check-in og opsamling hjemme: fra kr. 585,-
    Prisen er for hele husstanden (op til 4 personer pr. booking og 4 stk. bagage incl. 2 golfbags)
  • Hjemtransport: fra kr. 585,-
    Prisen er for hele husstanden (op til 4 personer pr. booking og 4 stk. bagage incl. 2 golfbags)
  • Yderligere golfbags (stor bagage) koster kr. 95,- pr. stk frem og kr. 95,- tilbage.

Er du/I bare 1, 2 eller 3 er mindsteprisen stadig kr. 585,- frem og kr. 585,-  tilbage.

 

Hvordan foregår det?
  • Din bagage afhentes dagen inden afrejse i tidsrummet kl. 13.00-21.00 på hverdage og mellem kl. 8-21 på weekend- og helligdage.
  • Hvis du flyver om eftermiddagen, afhentes den samme dag om morgenen mellem kl. 7-12. To dage før afrejse modtager du fra  Valizo et 2-timers tidsinterval omkring forventet afhentning og på dagen modtager du SMS ca. 20-30 min før præcis ankomst.

Servicen tilbydes for opsamling med faste priser ud fra postnummer for hele Sjælland samt Lolland Falster, med afrejse fra Københavns Lufthavn. Tjek din pris og muligheder for afhentning på linket nedenunder eller kontakt VALiZO for tilbud ved grupperejser.

VALiZO er sikkerhedsgodkendt af de danske luftfartsmyndigheder (Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen) og af de luftfartsselskaber som VALiZO samarbejder med og VALiZO er din kontakt mht. opsamlingstider, opsamlingsadresse og betaling gennem hele forløbet.

Har du spørgsmål eller brug for mere information, kan du kontakte VALiZO på telefon 53 700 797 eller på e-mail her.

Bestilling kan ske her

De bedste feriehilsner
Golf Plaisir og VALiZO