Har din putter ikke virket efter hensigten i sæsonstarten, så har du nu muligheden for at vinde en ny putter fra Odyssey. Deltag i vores konkurrence, svar på et par spørgsmål og få chancen for at vinde en ny putter.
Konkurrencen slutter den 1. juli 2020.

Deltag herPræmien

Præmien i konkurrencen er en putter fra Odyssey, Stroke Lab Seven. Puttern er til højrehåndet og med standartlængde. Værdien anslås til 2.099 kr.

Om konkurrencen

Alle over 18 år kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Golf Plaisir eller deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Eventuelle skatter af gevinsten skal betales af vinderen og præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Man kan kun deltage en gang. Hvis flere deltagere har samme svar, vil konkurrencen afgøres af flere spørgsmål.

Håndtering af personline oplysninger

Når du deltager i vores konkurrence, så indsamler vi dit navn og email, som vi bruger til at sende dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler også oplysninger om hvilke mails du åbner, hvad du klikker på og hvilke tilbud du er interesseret i. Golf Plaisir tilstræber altid at kunne tilbyde den perfekte golfrejse til dig. Oplysninger om din rejsehistorik, dine præferencer, samt hvordan du bruger nyhedsbrevet bruges for at tilpasse nyhedbrevene til dig.

På den måde kan Golf Plaisir give dig relevant information og tilbud tilpasset dine interesser. Vi bruger også informationen til at forbedre vores kommunikation, produkter og tjenester. Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden af siden. Golf Plaisir gemmer dine kontaktoplysninger og sender dig nyhedsbreve, så længe du ønsker det.

Ønsker du at vide hvordan vi håndterer dine oplysninger?

Læs mere om vores Fortrolighedspolitik

Har du spørgsmål?

Kontakt os gerne på 35 20 19 19 eller mail på info@golfplaisir.dk