Nyheter hos Golf Plaisir

Våra nya resmål

Varje år släpper Golf Plaisir ett antal nya, spännande golfresmål. Vår blandning av olika destinationer gör att de allra flesta hittar favoritresmålet hos oss. Det är dessutom en trygghet att veta att Golf Plaisir på samtliga resmål har en golfvärd på plats. Golfvärden möter upp på flygplatsen och arrangerar tävlingar, utflykter och ser till att ni får en så bekymmersfri golfsemester som möjligt.

Fra 11 495 ,-

Cypern, Nordlige Cypern

Korineum

Korineum Golf i det nordlige Cypern lokker med golf af virkelig høj klasse, men også med de lækreste sandstrande og turkisblåt hav. Cypern har også det måske mest solrige klima i Middelhavet og den høje gennemsnitstemperatur giver en ekstra lang golfsæson med varme i det tidlige forår som fortsætter langt hen på efteråret.

Fra 8 995 ,-

Tunesien, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf udenfor Hammamet er ikke bare en almindelig golfbane, men et komplet golfanlæg med i alt 45 huller og gode træningsområder. Hjertet i anlægget er klubhuset og fra klubhuset er der ikke mange meter til første tee, rangen eller restaurantens udendørsservering.

Fra 19 995 ,-

Sydafrika, Cape Town

Stellenbosch

En golfrejse til Sydafrika er noget ud over det sædvanlige og den står ofte højt på rejseønskelisterne. Mange af dem, der tager til Sydafrika for første gang, vælger at tage til området omkring Cape Town. Det er en god introduktion til Sydafrika og også et sted mange vælger at vende tilbage til. Der er masser af golfbaner, men også vinmarker og en fantastisk natur.

Fra 29 995 ,-

Sydafrika, Cape Town

Stellenbosch med Safari

Golfspillere forbinder normalt Sydafrika med fantastiske golfbaner, men for mange er det også meget andet der trækker - nemlig muligheden for at komme på safari. Hvis du ikke har været på safari før, vil det naturligvis tilføje endnu en dimension til de oplevelser, du kommer hjem med fra en tur til Cape Town.