Nyheder hos Golf Plaisir

Kom nye steder hen!

Hvert år lancerer Golf Plaisir en række nye, spændende golfdestinationer. Vores brede udvalg gør, at de fleste kan finde deres favoritdestination hos os. Det er også betryggende at vide, at Golf Plaisir har en golfvært på stedet på alle nye destinationer. Golfværten møder dig i lufthavnen og arrangerer matcher, udflugter og sørger for, at du får en så bekymringsfri golfrejse som muligt - alt sammen noget du efter behov kan benytte dig af!

Spanien, Alicante

La Finca

Der findes flere fremragende golfresorts rundt omkring Alicante, men få af disse giver en ligeså optimal golfoplevelse som La Finca Golf Resort. Her tilbydes et moderne designerhotel lige ved en golfbane af høj klasse i et afslappende og hyggeligt miljø - altsammen i dejligt vejr året rundt.

Fra 10 995 ,-

Spanien, Alicante

Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger en god time, nord for Alicante mellem de maleriske kystbyer Denia og Gandia. Det er en destination, hvor du får mulighed for at spille god golf på en bane designet af Ballesteros og svømme i det fantastiske Middelhav.

Spanien, Tenerife

Barcelo Tenerife

Det sydlige Tenerife lokker med sit solsikre vejr hvert år rigtig mange golfere til området. Kombinationen af golf, varme, havet og muligheden for all inclusive er bare et vindende koncept. Det 5-stjernede Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og navnet indikerer jo, at dette sted er helt ideelt for golfspillere.

Fra 12 495 ,-

Cypern, Nordlige Cypern

Korineum

Korineum Golf i det nordlige Cypern lokker med golf af virkelig høj klasse, men også med de lækreste sandstrande og turkisblåt hav. Cypern har også det måske mest solrige klima i Middelhavet og den høje gennemsnitstemperatur giver en ekstra lang golfsæson med varme i det tidlige forår som fortsætter langt hen på efteråret.

Fra 14 740 ,-

Grækenland, Kreta

Crete Golf Club

Grækenlands største ø, er den sydligst beliggende og mest populære, blandt de hundredevis af turister, som årligt besøger det græske øhav. Øen har også en rigtig lækker golfbane, som vi tror, kan blive en rigtig positiv overraskelse for dig, som vælger Kreta til din næste golfferie.