Citrus Golf
Få enkeltværelse på Hotel Sindbad for bare 1 krone hele foråret 2024!

Citrus Golf

Fantastisk golf under Tunesiens varme sol

Citrus Golf udenfor Hammamet er ikke bare en almindelig golfbane, men et komplet golfanlæg med i alt 45 huller og gode træningsområder. Hjertet i anlægget er klubhuset og fra klubhuset er der ikke mange meter til første tee, rangen eller restaurantens udendørsservering.

Selvom Citrus Golf ikke har et hotel direkte på golfbanen, samarbejder man med hotellerne Phenicia og Sindbad, som begge er medejere af golfbanen. Det betyder, at en gratis shuttlebus afgår fra begge hoteller til golfbanen hele tiden.

Hammamet er ikke kun berømt for sin golf, men også for sine smukke sandstrande og Medinaen – den charmerende basar i den gamle del af byen. Det er nemt at hygge sig, når du slentrer gennem de smalle gyder og nyder den autentiske atmosfære. Tunesien har et fantastisk klima med masser af sol og varme. Det er perfekt golfvejr både sidst på efteråret og tidligt på foråret.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand fra hotel til golfbanen Gratis shuttlebus ca. 13-15 minutter
Afstand til lufthavnen Tunis-Carthage Lufthavn 72 km
Arrangementer Matcher, middage, udflugter mm.
Matcher 2 per uge. Vind rejse-gavekort til en værdi af 1.000,- Dkr.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 995,-

7 nætter i dobbeltværelse Hotel Sindbad alt. Hotel Phenicia
Hotel Sindbad: 7 morgenmad og 5 middage (inklusive en middag i a la carte-restauranten)
Phenicia Hotel: all-inclusive er inkluderet på hotellet
5 heldagsgreenfee
Fly
Flyskat
Transport af golfbag
Transfer fra og til lufthavnen
Transfer hotel til golfbane
Service af egen golfvært

Transport af golfbag
Bemærk at flyselskabet kun accepterer golfrejsecovers af blødt materiale - altså INGEN hardcase!

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet.

Vejret lige nu

weather-icon34.1℃

Les Oliviers

Dette er den mindst udfordrende af de to 18-hullers baner. Navnet er ret afslørende, da banen er smukt anlagt i en gammel olivenlund. Når det blæser, kan man høre bladenes raslen på de ofte hundrede år gamle oliventræer, der ligger langs fairwayen. Der er også en række strategisk placerede oliventræer på fairwayen, som man ikke vil ende bagved. Det siges, at træer er 90% luft, men det ser ikke ud til at være rigtigt, når det kommer til oliventræer! De første 9 huller løber delvist på et plateau blandt oliventræerne i det smukt bølgende landskab. Der er en forholdsvis enkel start på runden, men det betyder ikke, at der ikke er nogle udfordringer – og fairway træf er absolut en fordel, hvis du vil ind i klubhuset efter 9 huller med en nogenlunde score.

På de sidste 9 huller skifter banen karakter. Selvfølgelig er der oliventræer, men flere huller er i stedet omgivet af statelige palmer og der er mere dramatiske niveauforskelle. Det bliver lidt sværere og hver fejl koster slag. Der er flere flotte huller, hvor man slår langt oppefra og ser hele hullet foran sig. Hul 15 er et godt eksempel på dette, som er et par 5 hul, som du helt sikkert kan nå i to slag, hvis du har medvind og et godt rul langs fairwayen. Det er vigtigt at undgå out of bounds til venstre og når man nærmer sig green skal man holde tungen lige i munden, da man både har vand og en strategisk bunker, som man skal undgå. Les Olivies er ikke en kort bane, men relativt brede fairways gør den mere velegnet til dem med et lidt højere handicap.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6106 5712 5290 4835
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Ja
Banedesign Ronald Fream 1992

La Forêt

Le Foret eller skovbanen, er en varieret og sjov bane at spille. Den er bestemt sværere end sin søsterbane Les Olivies og kræver også, at du spiller mere strategisk. Når man står på teestedet, føles det naturligt at vælge driveren på de fleste huller, men du skal tænke dig om, hvis du går efter birdie eller par – det kan hurtigt ende med en irriterende double bogey. Signaturhullet er hul 6 som er et rigtig godt par 3 hul. Her har den erfarne golfarkitekt Ronald Fream tænkt over og tilpasset hullets længde til feriegolfspillernes niveau. Det er ikke et vandhul, men følelsen er, at greenen er som en ø. Fra gul tee er man tvunget til at slå over en kløft og en bunker, før man kan lande sikkert på greenen. Hullet er kun omkring 120 meter og damernes tee er smart placeret, så man ikke rigtig skal slå over kløften, så selv med et mindre vellykket slag kan man stadig lave par med et chip og et putt.

Umiddelbart efter dette flotte, men stadig forholdsvis nemme par 3 hul kommer banens sværeste hul med indeks 1. Der er med andre ord en god blanding af forskellige typer golfhuller og sværhedsgrad. For mange er hul 12 en favorit, hvor den langt slående kan nå dette flotte par 5 i to slag. Det er dog forbundet med nogle risici og selvom du er midt på fairway fra teestedet, er greenen godt beskyttet og har ikke mindre end syv bunkers omkring sig. En god golfbane skal selvfølgelig have et afgørende sidste hul og sådan er det også på Le Foret. Hvis det lykkes dig at undgå både vand og bunkers, kan du se frem til en dejlig frokost på terassen foran det solbeskinnede klubhus.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6066 5693 5235 4804
HCP-begrænsning 54
Drivingrange Ja
Banedesign Ronald Fream, 1992

Sindbad Hotel

Sindbad er et 5-stjernet strandhotel, der er ekstremt populært. Det er ikke et stort hotel og tilhører ikke nogen international hotelkæde, men er privatejet. At ejeren Phillippe er halvt svensk og halvt tuneser er en garanti for, at de både har forståelse for og viden om de krav og forventninger, som nordiske gæster har.

Der er ingen hotelværelser i hovedbygningen, men her finder du lobby, spa, fitnesscenter og de forskellige restauranter. I buffetrestauranten får du en blanding af klassisk buffet med ”open cooking”, men på andre dage blandes dette med en a la carte menu, hvor du kan vælge mellem 5 forretter, 5 hovedretter og til sidst 5 desserter. Det er et lidt anderledes koncept, men giver en god variation, som er værdsat af hotellets gæster. I tilknytning til lobbyen ligger hotellets store bar, men der er også Hul 19, som er populær blandt golfspillere. Hul 19 har en udpræget britisk karakter og her mødes man over et glas øl og diskuterer dagens runde golf.

Hotelværelserne er beliggende i bungalows i haven mellem hovedbygningen og stranden. Værelsernes grundfarve er hvid, men en masse farverige detaljer, giver både noget liv og karakter til rummene. De er på 32 kvadratmeter og badeværelserne har både badekar og bruser og i de fleste tilfælde separat toilet. Hvert værelse har sin egen terrasse med varierende udsigt, men det er altid rart at kunne sidde udenfor og filosofere i den charmerende have. Det er ikke langt til stranden og her finder du også frokostrestauranten direkte ved havet. Der er også en såkaldt infinity-pool med en stor solterrasse, hvor man kan ligge og nyde varmen. Sindbad ligger i læ midt i bugten og man kan se den gamle del af Hammamet ude på pynten. For dem, der vil gå en lidt længere tur og besøge Medinaen, tager det omkring 20 minutter at gå langs stranden.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved stranden
Antal værelser 156 værelser
Opgradering Der er mulighed for at opgradere til "full sea view" mod tillæg. På forespørgsel.
Faciliteter To poolområder og en opvarmet indendørs pool. SPA-behandlinger, fitnesscenter, restauranter og barer.
Transfer Shuttle-bus t/r til golfbanen. Kører jævnligt. Afstanden er 6,9 km eller 13-18 minutter.
Wifi Hotellet har trådløs internetforbindelse uden ekstra omkostninger.

Hotel Sentido Phenicia
All-inclusive!

Phenicia er et klassisk 4-stjernet strandhotel og ville sandsynligvis have meget få golfgæster, hvis hotellet ikke også var medejer af golfklubben. Når du kommer ind gennem hotellets indgang, er du i hovedbygningen, hvor du finder de fleste værelser og også alle fælles faciliteterne. Der er desuden overnatning i nogle lave næsten halvmåneformede bygninger og der er to poolområder foran hotellet, inden du kommer til stranden. Hammamet er kendt for sine fine strande og Phenicias strand er ingen undtagelse. Ligesom mange af de lidt ældre hoteller langs stranden er hotelområdet stort og føles rummeligt og parkagtigt. De har en stor opvarmet pool, hvor halvdelen af poolen er indendørs og den anden halvdel udendørs. Der er 28 grader i poolen, så det er ikke noget problem at svømme ud til udendørsdelen, selvom der ikke er fuld sol. Hotellet er større end man først tror og har 390 værelser. Som på de fleste strandhoteller har de et underholdningsteam, der arrangerer alt fra bowlingkonkurrencer til forskellige forestillinger om aftenen. De fleste af hotellets gæster har All Inclusive, men ikke alle og derfor er man desværre nødsaget til at have et armbånd, som man skal fremvise ved bestilling i baren. Der er i alt tre restauranter der holder åbent i vores sæson og buffetrestauranten og den traditionelle al a carte restaurant er inkluderet i All Inclusive pakken. Vil du spise i den asiatiske restaurant er der et tillæg for det. Morgenmaden indtages ved den store pool og man kan sidde udenfor, når vejret tillader det.

Værelserne er behagelige og har farverig indretning – uden at det bliver for meget. Det er langt fra mange stramme designhoteller med kedelige farver og det er hyggeligt og føles i sin enkelthed meget rart. En vigtig medvirkende årsag til hotellets popularitet er nok, at alle de hyggelige værelser har en veldimensioneret altan eller terrasse og ligger dejlig tæt ved den fine strand.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved stranden
Antal værelser 390 værelser
Faciliteter To poolområder. En opvarmet pool (kombineret udendørs/indendørs). Tennis, SPA-behandlinger, restauranter og barer.
Transfer Shuttle-bus t/r til golfbanen. Kører jævnligt. Afstanden er 5,4 km eller 10-15 minutter.
Wifi Hotellet har trådløs internetforbindelse uden ekstra omkostninger.
All-inclusive Læs mere om hvad der er inkluderet: Phenicia Hotel All Inclusive

Kombiner golf med tennis

Som hotelgæst på Phenicia Hotel har du en time gratis tennis per dag inkluderet i prisen. Der er ikke mindre end 10 grusbaner af høj klasse på Phenicia. Der er tennisketchere til leje, men Golf Plaisir anbefaler, at du medbringer dit eget tennisudstyr.

Citrus Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.