Long Stay på Tenerife!

Amarilla Golf

Dejlig Long Stay på Tenerife!

Med vores long stay på Tenerife får du god mulighed for at nyde det dejlige vejr og få spillet masser af golf. Du bor på den sydlige del af Tenerife, hvor man ikke kan undgå, at rette blikket mod den mægtige vulkan Teide midt på øen. I skyggen af det imponerende 3718 meter høje Teide kan man nyde verdens bedste golfklima med få dage med regn og masser af solskinstimer. Amarilla Golf har, foruden det perfekte klima, et behageligt brise fra havet, da det er en af de få golfbaner på Tenerife, som går helt ud til kysten.

På den sydligste del af Tenerife finder man Amarilla Golf i et område som i høj grad forbindes med golf på Tenerife. Øen har 7 gode baner og størstedelen af dem er samlet omkring den sydlige del af øen.
Tenerife er uden tvivl, sammen med Gran Canaria, de to mest populære golfdestinationer blandt De Kanariske Øer.

Foruden golfen, så har Tenerife rigtigt meget at byde på. Du kan gå på opdagelse i naturen, slappe af på stranden, bestige Teide, shoppe, spadsere gennem den historiske bydel og selvfølgelig nyde golfen på øen. Masser af muligheder til de 28 dage på Tenerife.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Afstand golfbane 1 km (transport indgår)
Afstand lufthavn Tenerife Sur Airport 7 km
Nærmeste by Playa de las Américas, 16 km
Arrangementer Ugentlige matcher, udflugter, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 495,-

28 nætter i lejlighed
Egen forplejning
Fri golf
fly
flyskatter
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskatter
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon24.6℃

Amarilla Golf

Amarilla Golf Club har noget helt specielt, som ganske få baner i verden kan bryste sig med. Det er nemlig en af de golfbaner, som ligger helt ud til vandet. I Amarillas tilfælde, så kommer man faktisk helt ned til vandet to gange på runden. Bag designet står den velrenommerede banearkitet Donald Steel. Steel har på snedig vis skabt en bane, så man har udsyn mod Atlanterhavet eller den imponerende vulkan, Teide.
På runden ser man en del huse, men de er ikke til gene, hverken visuelt eller hvis man skulle være lidt skæv med driveren. Blandt de 18 huller, er der et par stykker som står frem som lidt sværere huller med smalle fairways og hurtige greens. Signaturhullet er uden tvivl hul 5, som er et kort par 3-hul. Hullet er blot 99 meter fra gul tee, men man skal slå et rigtigt præcist slag for at få et godt resultat. Hullet ligger langs Atlanterhavskysten, så vinden er næsten altid en faktor, så de 99 meter kan hurtigt forvandles til et helt anden længde.

Dørene til Amarilla Golf Club åbnedes i 1989 og allerede året efter, lagde Europatouren vejen forbi Amarilla for at spille Tenerife Open, hvor bl.a. Steen Tinning klarede weekendens cut.
Træningsområderne Amarilla Golf Club er gode og de har endda en ni hullers par 3-bane, hvor man kan få trænet det korte spil, hvor specielt det afsluttende niende hul med ø-green kan give udfordringer.
Amarilla ligger næsten nabo med Golf del Sur GC, som man måske kender for det sorte lavasand i bunkerne. Det har man f.eks. ikke på Amarilla.

Efter runden kan man slappe af i klubhuset, som mere er lille og hyggeligt end stort og pompøst. Her kan man få alt hvad hjertet begære og ikke mindst nyde en kold forfriskning og lidt tapas på den solrige terrasse.

Fakta

Antal huller 18 + 9 hullers par 3-bane
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  5994 5549 4892
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Donald Steele

MGM Muthu Royal Park Albatros

MGM Muthu Royal Park Albatros har en perfekt beliggenhed med kort afstand til både havet og de to golfbaner, Amarilla Golf og Golf del Sur. Området hedder Golf del Sur, præcis som golfbanen, og er et relativt roligt område med en hyggelig marina med en del restauranter.

Vil man opleve lidt mere fest og farver på Tenerife, så kan man nemt tage en taxi til nogle af de mere livlige områder langs kysten. Vil man have lidt mere ro, så kan en spadsertur til det nærliggende fiskerleje Los Abrigos. Her findes en håndfyld lokale restauranter, som byder på friskfanget fisk til fornuftige priser.

Muthu Royal Park Albatros er et meget godt 3-stjernet lejlighedshotel med et skønt poolområde. Faciliteterne er begrænset til restauranten, en bar og poolområdet. Det skyldes, at man har alle de andre faciliteter på søsterhotellet, MGM Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa, som bare ligger et stenkast fra lejlighederne.

Lejlighederne er på 50kvm og har et separat soveværelse. Køkkenet er veludstyret og kan bedst betegnes som et kitchenette beregnet til to personer. Køkkenet er først og fremmest beregnet til enkel madlavning. I hver lejlighed er der enten terrasse eller balkon.

Fakta

Standard starstarstar

Faciliteter

Pool Har et større poolområde, hvor poolen er opvarmet
Restaurant Findes ved poolområdet. Serverer morgenmad, frokost og middag. Åbent fra 09:00 - 22:00
Reception Ja
Minimarked Findes ved receptionen. Har et enkelt varesortiment
Etager 4 etager. Har elevator.
Strande De strande, som findes i gå-afstand er stenstrande. Vil man have en sandstrand, så ligger Playa La Tejita 7,6km væk
Øvrigt Der findes en del restauranter, barer og supermarkeder i gå-afstand fra lejlighederne.

Fakta lejligheder

Størrelse 50kvm
Balkon/Terrasse Ja
Køkken Køkkenet er udstyret til fire personer til enklere madlavning
Kogeplader/Ovn 4 kogeplader og ovn.
Microovn Ja
Opvaskemaskine Nej
Køleskab Mindre køleskab med fyseboks
TV Ja, men få engelske kanaler
Rengøring Lejligheden rengøres to gange i ugen
Håndklæder Skiftes to gange i ugen ifm. rengøring
Sengetøj Skiftes en gang om ugen
Vaskemaskine Nej, der findes et møntvaskeri på stedet
Bord Spisebord til fire personer
Sofa Ja
Wifi Ja, gratis på værelset og i receptionen

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.