DGU og Golf Plaisir i nyt samarbejde

Golf Plaisir Danmark har i år indgået partnerskab med Dansk Golf Union for at hjælpe med at øge andelen af kvindelige golfspillere i de danske klubber. "Kvinder & Golf" som projektet hedder er nu på sin fjerde sæson og kvindernes interesse for at starte til golf er stigende og i 2 023 har 50 klubber tilmeldt sig DGU’s Kvinder & Golf forløb.

Golf Plaisir Danmark har i år indgået partnerskab med Dansk Golf Union for at hjælpe med at øge andelen af kvindelige golfspillere i de danske klubber. “Kvinder & Golf” som projektet hedder er nu på sin fjerde sæson og kvindernes interesse for at starte til golf er stigende og i år har 50 klubber tilmeldt sig DGU’s Kvinder & Golf forløb.

”Vi er meget glade for sammen med DGU at få mulighed for at inspirere flere kvinder til at komme i gang med golf” siger Kenneth Bloch-Egendal landechef i Golf Plaisir Danmark. Vi støtter altid gerne tiltag, som får flere til at spille golf”.

Kvinder & Golfpakken indeholder et opstartsforløb, hvor der udover introduktionen til selve golfen, også er lagt stor vægt på det sociale og at kvinderne har det sjovt undervejs. ”Det er selvfølgelig vigtigt for os, at kvinderne lærer at spille golf – men lige så vigtigt er det, at de får opbygget et godt netværk, så de altid har nogle at spille og hygge sig med i klubben efter forløbet” fortæller Sarah-Cathrine Wandsø der er er udviklingskonsulent i DGU.

Hun understreger, at ideen er at ryste deltagerne sammen via aktiviteter, som ikke nødvendigvis rimer på golf. Ofte dyrker kvinderne yoga eller zumba, for at  styrke kroppen til golf og der afsluttes altid med fællesspisning og hygge – og gerne rosé på terrassen efter endt træning”.

”Netop det at kombinere en aktiv livsstil som golf med gode sociale oplevelser er jo en af vores kernemålsætninger i Golf Plaisir” siger Kenneth og hvis man så ovenikøbet på sigt kan rejse ud og opleve en anden kultur og spille nye, spændende baner i udlandet – så bliver det jo ikke bedre. Vi er i hvert tilfælde klar til at kunne guide til de helt rigtige rejsemål, når kvinderne får mod på at rejse med venner eller familie på golfrejse”.

Golf Plaisir vil være tilstede på de afsluttende turneringer i dette års Kvinder & Golf forløb og vi deler gerne ud af vores erfaringer, hvis der er nogle der allerede nu har mod på en golfrejse. Du tilmelder dig i golfbox og læse mere om  turneringerne på DGU’s hjemmeside.

Vi ses efter sommerferien i:

Hammel Golfklub – 25. august
Hedeland Golfklub – 1. september
Midtfyns Golfklub – 2. september