Camporeal

Camporeal

Portugals bedste golfhotel

Camporeal er et golf resort, som ligger en lille times kørsel nord for Lissabon ved den byen Torres Vedras. Her bor man på et lækkert 5-stjernet hotel med en varierende og sjov golfbane lige ude foran døren.

På Camporeal er det let at føle sig forkælet. Man bor på enten på  Dolce Camporeal hotellet eller de fine lejligheder, som ligger lige ved hotellet. Hotellet og lejlighederne ligger perfekt på golfbanen og man føler at alting er tæt på. Foruden golf, så kan man få spa-behandlinger på hotellet, spille tennis, benytte poolområdet eller blot slappe af med vin på balkonen med udsigt til områdets vinmarker.
Den portugisiske hovedstad Lissabon ligger også tæt på og er oplagt til en 1-dagstur, ligesom der findes vinbodegaer i nærområdet, som kan udforskes.  Camporeal har alle ingredienser til en vellykket golfferie.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet1
Afstand til lufthavnenLissabon Airport 44 km
Afstand til golfbanen0 m
Nærmeste byTorres Vedras, 11 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag

Enkeltværelsestillæg: 1995:-

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.5℃

Camporeal Golf Club

Camporeal Golf har gennemgået en del forbedringer og står i dag som en meget fin golfbane, som man nemt kan spille igen og igen. Banen ligger smukt ved hotellet og tilbyder 18 varierende huller i et delvist kuperet terræn, som giver banen en fin karakter.

Camporeal starter med et forholdsvis nemt og ikke for langt par 5-hul, som spilles ned af bakke. Et fint åbningshul, men vær opmærksom på søen til højre. Herefter følger flere sjove og spændende huller og jo bedre man lærer banen at kende, jo mere fornøjelig bliver den at spille. Hul 6 er et rigtigt godt eksempel – her kræves et næsten perfekt udslag fra teestedet for at få en god score. Men som sagt, jo mere man spiller Camporeal, jo bedre lærer man banen at kende. Efter vores mening, så er de første ni huller sværere end bag-ni, som spilles med bredere fairways, som f.eks. hul 17. Her er teestedet højt hævet over fairway og par 5-hullet spilles næsten som et par 4.

Efter runden kan man med fordel sætte sig på terrassen og spise en god frokost, mens man nyder indspil til greenen på hul 18.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 5510 4745
Hcp-grænse 28 for herrer, 36 for damer
Drivingrange Ja, udslag fra græs
Banedesign Donald Steel

Dolce Camporeal

På Camporeal Golf Resort bor man enten i 5-stjernede lejligheder eller på hotellet, Dolce Camporeal. Begge danner de perfekte rammer om din golfferie i Portugal. Lejlighederne og hotellet ligger i smukke omgivelser, som præges af et kuperet terræn med vinmarker, frodig grønne skove og hyggelige småbyer, blot en lille times kørsel nord for Lissabon.

Lejlighederne og værelserne på Camporeal er rummelige og moderne.  På hotellet er alting koncentreret i samme bygning, hvilket gør det nemt og bekvemt at færdes. Den hyggelige restaurant Manjapao ligger i kælderetagen og her serveres morgenmad og middagene. Én af dagene er afsat til en fine dining experience på Grande Eschola.

Gå heller ikke glip af den hyggelige bar eller et besøg i hotellets spa, der tilbyder gode behandlinger. Der er også en dejlig indendørs pool og sauna til rådighed for dem der ønsker at forkæle ømme golf muskler.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen
Antal værelser179, alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterIndendørspool, udendørspool, spa, restaurant, m.m.
WifiPå hotellet findes der gratis wifi

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.